Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / ÚJDONSÁG ➡️ blokknyomtatás fun…
Velünk történt - 2020.06.25. - 2 p. olvasás

ÚJDONSÁG ➡️ blokknyomtatás funkció a Billingóban

Sokak által várt új funkcióval bővült a Billingo online számlázó szolgáltatása. Mostantól mobil blokknyomtatóval is használhatod kedvenc számlázódat. Ráadásul a Billingo kuponkóddal a piaci árnál kedvezőbben szerezheted be magát a készüléket is.

blokknyomtatás funkció a Billingóban

Kiknek jó a mobil blokknyomtatás?

A mobil blokknyomtatás funkciónak azok örülhetnek a leginkább, akik nem telephelyhez kötötten dolgoznak és/vagy vevőik nem rendelkeznek e-mail címmel és/vagy ragaszkodnak a papír alapú bizonylathoz. 

A Billingóval mostantól azonban nemcsak bárhol és bármikor számlázhatsz, de bármikor nyomtathatsz is. 

Hogyan működik a mobil blokknyomtató?

A mobil blokknyomtató egy kisméretű, kompakt készülék, ami elfér a tenyeredben. Bárhova is mész, a mobilod mellett békésen megfér a táskádban, így bármikor használhatod. Nagy előnye, hogy vezeték nélkül, bluetooth összekötéssel működik. Ezt azt jelenti, hogy mobilról, tabletről vagy laptopról is számlázhatsz. Majd a blokknyomtatóddal helyben ki is tudod nyomtatni és átadni a számládat. Praktikus, kényelmes és igényes megoldás a kézi számlatömb kiváltására is. 

Viszlát kézi számlatömb, hello automatikus NAV adatszolgáltatás

Ha a kézi számlatömb helyett mobil blokknyomtatóval számlázol, akkor az automatikus NAV adatszolgáltatás kényelméről sem kell lemondanod. Ha összekötöd a Billingódat a NAV Online Számla rendszerével, akkor a számla kiállítását követően a szoftver automatikusan beküldi a számládat a NAV rendszerébe. Nem kell manuálisan feltölteni, mint a kézi számlatömb esetében.

A Billingo blokknyomtató funkciójával 80 mm széles számlák nyomtathatók, ezért ilyen méretű bizonylatok nyomtatására alkalmas készülékkel tudod problémamentesen használni. 

3 szuper mobil blokknyomtató Billingónál 

A POLPOS MP80 és a Bixolon SPP-R310 IK prémium mobil blokknyomtatót már teszteltük is. Ezzel a két típussal tökéletes eredményre számíthatsz.

A POLPOS MP80 egy ár-érték arányban verhetetlen mobil blokknyomtató. A kézi számlatömb kiváltásának egyik legköltséghatékonyabb módja. Android és/vagy Windows alapú eszközökkel használható. Egy töltéssel kb. 200 méternyi számlát képes nyomtatni. 

A Bixolon SPP-R310 IK egy prémium minőségű, könnyű, gyors és ellenálló mobil blokknyomtató. Az egyetlen a piacon, ami iOS készülékekkel is használható. Emellett persze Android és Windows alapú készülékkel is működik. Rendkívül strapabíró kis eszköz, a gyártó szerint 2 méterből leejtve is működőképes marad. Ezt azért nem teszteltük élesben. Sok extrával kiegészítheted, hogy még komfortosabb legyen a használata. 

Az Epson WorkForce WF-100W blokknyomtatója az igazi jolly joker, ha külső helyszínre költöztetnéd az irodát. Az A4-es méretű nyomtatás kényelmét adja, bárhol is jársz. Ezért azért jó, mert a számla mellett akár a megrendelőt, a szerződést vagy egy színes ajánlatot is ki tudsz vele nyomtatni. Az ügyintézés annyira kényelmes és gyors, mintha csak az irdodában lennél.

Kíváncsi vagy hogyan segíti vállalkozásod mindennapjait a blokknyomtató?
Billingo + Blokknyomtató = Egyszerű és gyors számlázás

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska