ÚJDONSÁG ➡️ blokknyomtatás funkció a Billingóban

Billingo hírek 2020.06.25. - 2 p. olvasás

Sokak által várt új funkcióval bővült a Billingo online számlázó szolgáltatása. Mostantól mobil blokknyomtatóval is használhatod kedvenc számlázódat. Ráadásul a Billingo kuponkóddal a piaci árnál kedvezőbben szerezheted be magát a készüléket is.

blokknyomtatás funkció a Billingóban

Kiknek jó a mobil blokknyomtatás?

A mobil blokknyomtatás funkciónak azok örülhetnek a leginkább, akik nem telephelyhez kötötten dolgoznak és/vagy vevőik nem rendelkeznek e-mail címmel és/vagy ragaszkodnak a papír alapú bizonylathoz. 

A Billingóval mostantól azonban nemcsak bárhol és bármikor számlázhatsz, de bármikor nyomtathatsz is. 

Hogyan működik a mobil blokknyomtató?

A mobil blokknyomtató egy kisméretű, kompakt készülék, ami elfér a tenyeredben. Bárhova is mész, a mobilod mellett békésen megfér a táskádban, így bármikor használhatod. Nagy előnye, hogy vezeték nélkül, bluetooth összekötéssel működik. Ezt azt jelenti, hogy mobilról, tabletről vagy laptopról is számlázhatsz. Majd a blokknyomtatóddal helyben ki is tudod nyomtatni és átadni a számládat. Praktikus, kényelmes és igényes megoldás a kézi számlatömb kiváltására is. 

Viszlát kézi számlatömb, hello automatikus NAV adatszolgáltatás

Ha a kézi számlatömb helyett mobil blokknyomtatóval számlázol, akkor az automatikus NAV adatszolgáltatás kényelméről sem kell lemondanod. Ha összekötöd a Billingódat a NAV Online Számla rendszerével, akkor a számla kiállítását követően a szoftver automatikusan beküldi a számládat a NAV rendszerébe. Nem kell manuálisan feltölteni, mint a kézi számlatömb esetében.

A Billingo blokknyomtató funkciójával 80 mm széles számlák nyomtathatók, ezért ilyen méretű bizonylatok nyomtatására alkalmas készülékkel tudod problémamentesen használni. 

3 szuper mobil blokknyomtató Billingónál 

A POLPOS MP80 és a Bixolon SPP-R310 IK prémium mobil blokknyomtatót már teszteltük is. Ezzel a két típussal tökéletes eredményre számíthatsz.

A POLPOS MP80 egy ár-érték arányban verhetetlen mobil blokknyomtató. A kézi számlatömb kiváltásának egyik legköltséghatékonyabb módja. Android és/vagy Windows alapú eszközökkel használható. Egy töltéssel kb. 200 méternyi számlát képes nyomtatni. 

A Bixolon SPP-R310 IK egy prémium minőségű, könnyű, gyors és ellenálló mobil blokknyomtató. Az egyetlen a piacon, ami iOS készülékekkel is használható. Emellett persze Android és Windows alapú készülékkel is működik. Rendkívül strapabíró kis eszköz, a gyártó szerint 2 méterből leejtve is működőképes marad. Ezt azért nem teszteltük élesben. Sok extrával kiegészítheted, hogy még komfortosabb legyen a használata. 

Az Epson WorkForce WF-100W blokknyomtatója az igazi jolly joker, ha külső helyszínre költöztetnéd az irodát. Az A4-es méretű nyomtatás kényelmét adja, bárhol is jársz. Ezért azért jó, mert a számla mellett akár a megrendelőt, a szerződést vagy egy színes ajánlatot is ki tudsz vele nyomtatni. Az ügyintézés annyira kényelmes és gyors, mintha csak az irdodában lennél.

Kíváncsi vagy hogyan segíti vállalkozásod mindennapjait a blokknyomtató?
Billingo + Blokknyomtató = Egyszerű és gyors számlázás

Hasonló cikkek a kategóriában

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top