Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / ÚJDONSÁG ➡️ blokknyomtatás fun…
Velünk történt - 2020.06.25. - 2 p. olvasás

ÚJDONSÁG ➡️ blokknyomtatás funkció a Billingóban

Sokak által várt új funkcióval bővült a Billingo online számlázó szolgáltatása. Mostantól mobil blokknyomtatóval is használhatod kedvenc számlázódat. Ráadásul a Billingo kuponkóddal a piaci árnál kedvezőbben szerezheted be magát a készüléket is.

blokknyomtatás funkció a Billingóban

Kiknek jó a mobil blokknyomtatás?

A mobil blokknyomtatás funkciónak azok örülhetnek a leginkább, akik nem telephelyhez kötötten dolgoznak és/vagy vevőik nem rendelkeznek e-mail címmel és/vagy ragaszkodnak a papír alapú bizonylathoz. 

A Billingóval mostantól azonban nemcsak bárhol és bármikor számlázhatsz, de bármikor nyomtathatsz is. 

Hogyan működik a mobil blokknyomtató?

A mobil blokknyomtató egy kisméretű, kompakt készülék, ami elfér a tenyeredben. Bárhova is mész, a mobilod mellett békésen megfér a táskádban, így bármikor használhatod. Nagy előnye, hogy vezeték nélkül, bluetooth összekötéssel működik. Ezt azt jelenti, hogy mobilról, tabletről vagy laptopról is számlázhatsz. Majd a blokknyomtatóddal helyben ki is tudod nyomtatni és átadni a számládat. Praktikus, kényelmes és igényes megoldás a kézi számlatömb kiváltására is. 

Viszlát kézi számlatömb, hello automatikus NAV adatszolgáltatás

Ha a kézi számlatömb helyett mobil blokknyomtatóval számlázol, akkor az automatikus NAV adatszolgáltatás kényelméről sem kell lemondanod. Ha összekötöd a Billingódat a NAV Online Számla rendszerével, akkor a számla kiállítását követően a szoftver automatikusan beküldi a számládat a NAV rendszerébe. Nem kell manuálisan feltölteni, mint a kézi számlatömb esetében.

A Billingo blokknyomtató funkciójával 80 mm széles számlák nyomtathatók, ezért ilyen méretű bizonylatok nyomtatására alkalmas készülékkel tudod problémamentesen használni. 

3 szuper mobil blokknyomtató Billingo kuponkedvezménnyel

A POLPOS MP80 és a Bixolon SPP-R310 IK prémium mobil blokknyomtatót már teszteltük is. Ezzel a két típussal tökéletes eredményre számíthatsz.

A POLPOS MP80 egy ár-érték arányban verhetetlen mobil blokknyomtató. A kézi számlatömb kiváltásának egyik legköltséghatékonyabb módja. Android és/vagy Windows alapú eszközökkel használható. Egy töltéssel kb. 200 méternyi számlát képes nyomtatni. 

A vásárlás során 10% kedvezményt kapsz a nettó árból, ha a speciális Billingo kódot is megadod. 

Részletek »

A Bixolon SPP-R310 IK egy prémium minőségű, könnyű, gyors és ellenálló mobil blokknyomtató. Az egyetlen a piacon, ami iOS készülékekkel is használható. Emellett persze Android és Windows alapú készülékkel is működik. Rendkívül strapabíró kis eszköz, a gyártó szerint 2 méterből leejtve is működőképes marad. Ezt azért nem teszteltük élesben. Sok extrával kiegészítheted, hogy még komfortosabb legyen a használata. 

A Bixolon SPP-R310 IK blokknyomtatót partnerünknél nettó 10 000 Ft kedvezménnyel rendelheted meg. A vásárlás során ne felejtsd el megadni a kedvezményre jogosító kuponkódot. 

Részletek »

Az Epson WorkForce WF-100W blokknyomtatója az igazi jolly joker, ha külső helyszínre költöztetnéd az irodát. Az A4-es méretű nyomtatás kényelmét adja, bárhol is jársz. Ezért azért jó, mert a számla mellett akár a megrendelőt, a szerződést vagy egy színes ajánlatot is ki tudsz vele nyomtatni. Az ügyintézés annyira kényelmes és gyors, mintha csak az irdodában lennél.

A Billingo speciális kóddal pedig partnerünktől kedvezményes áron rendelheted meg!

Részletek »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés