Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / ÚJDONSÁG ➡️ blokknyomtatás fun…
Velünk történt - 2020.06.25. - 2 p. olvasás

ÚJDONSÁG ➡️ blokknyomtatás funkció a Billingóban

Sokak által várt új funkcióval bővült a Billingo online számlázó szolgáltatása. Mostantól mobil blokknyomtatóval is használhatod kedvenc számlázódat. Ráadásul a Billingo kuponkóddal a piaci árnál kedvezőbben szerezheted be magát a készüléket is.

blokknyomtatás funkció a Billingóban

Kiknek jó a mobil blokknyomtatás?

A mobil blokknyomtatás funkciónak azok örülhetnek a leginkább, akik nem telephelyhez kötötten dolgoznak és/vagy vevőik nem rendelkeznek e-mail címmel és/vagy ragaszkodnak a papír alapú bizonylathoz. 

A Billingóval mostantól azonban nemcsak bárhol és bármikor számlázhatsz, de bármikor nyomtathatsz is. 

Hogyan működik a mobil blokknyomtató?

A mobil blokknyomtató egy kisméretű, kompakt készülék, ami elfér a tenyeredben. Bárhova is mész, a mobilod mellett békésen megfér a táskádban, így bármikor használhatod. Nagy előnye, hogy vezeték nélkül, bluetooth összekötéssel működik. Ezt azt jelenti, hogy mobilról, tabletről vagy laptopról is számlázhatsz. Majd a blokknyomtatóddal helyben ki is tudod nyomtatni és átadni a számládat. Praktikus, kényelmes és igényes megoldás a kézi számlatömb kiváltására is. 

Viszlát kézi számlatömb, hello automatikus NAV adatszolgáltatás

Ha a kézi számlatömb helyett mobil blokknyomtatóval számlázol, akkor az automatikus NAV adatszolgáltatás kényelméről sem kell lemondanod. Ha összekötöd a Billingódat a NAV Online Számla rendszerével, akkor a számla kiállítását követően a szoftver automatikusan beküldi a számládat a NAV rendszerébe. Nem kell manuálisan feltölteni, mint a kézi számlatömb esetében.

A Billingo blokknyomtató funkciójával 80 mm széles számlák nyomtathatók, ezért ilyen méretű bizonylatok nyomtatására alkalmas készülékkel tudod problémamentesen használni. 

3 szuper mobil blokknyomtató Billingo kuponkedvezménnyel

A POLPOS MP80 és a Bixolon SPP-R310 IK prémium mobil blokknyomtatót már teszteltük is. Ezzel a két típussal tökéletes eredményre számíthatsz.

A POLPOS MP80 egy ár-érték arányban verhetetlen mobil blokknyomtató. A kézi számlatömb kiváltásának egyik legköltséghatékonyabb módja. Android és/vagy Windows alapú eszközökkel használható. Egy töltéssel kb. 200 méternyi számlát képes nyomtatni. 

A vásárlás során 10% kedvezményt kapsz a nettó árból, ha a speciális Billingo kódot is megadod. 

Részletek »

A Bixolon SPP-R310 IK egy prémium minőségű, könnyű, gyors és ellenálló mobil blokknyomtató. Az egyetlen a piacon, ami iOS készülékekkel is használható. Emellett persze Android és Windows alapú készülékkel is működik. Rendkívül strapabíró kis eszköz, a gyártó szerint 2 méterből leejtve is működőképes marad. Ezt azért nem teszteltük élesben. Sok extrával kiegészítheted, hogy még komfortosabb legyen a használata. 

A Bixolon SPP-R310 IK blokknyomtatót partnerünknél nettó 10 000 Ft kedvezménnyel rendelheted meg. A vásárlás során ne felejtsd el megadni a kedvezményre jogosító kuponkódot. 

Részletek »

Az Epson WorkForce WF-100W blokknyomtatója az igazi jolly joker, ha külső helyszínre költöztetnéd az irodát. Az A4-es méretű nyomtatás kényelmét adja, bárhol is jársz. Ezért azért jó, mert a számla mellett akár a megrendelőt, a szerződést vagy egy színes ajánlatot is ki tudsz vele nyomtatni. Az ügyintézés annyira kényelmes és gyors, mintha csak az irdodában lennél.

A Billingo speciális kóddal pedig partnerünktől kedvezményes áron rendelheted meg!

Részletek »

Kíváncsi vagy hogyan segíti vállalkozásod mindennapjait a blokknyomtató?
Billingo + Blokknyomtató = Egyszerű és gyors számlázás

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top