Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Boldog karácsonyt kívánunk…
Egyéb - 2015.12.23. - 1 p. olvasás

Boldog karácsonyt kívánunk

Rendkívül eseménydús évet zárunk idén. Az első éves születésnapunkon elindult a teljesen új köntösbe öltöztetett Billingo, megújult háttérrendszerrel.

Boldog karácsonyt kívánunk

Folyamatosan figyeltük a Ti visszajelzéseiteket a rendszerrel kapcsolatban, és igyekeztünk eszerint alakítani mindent. Eközben szép számmal érkeztetek Ti is, aminek elmondani nem tudjuk, hogy mennyire örülünk. Csak a 2015-ös évben több mint 350% -al nőtt a Billingo felhasználóinak a száma, ezzel tartva a heti közel 10% -os növekedési ütemünket.

Az utolsó negyedévben elindítottuk a következő termékünk, a Billingo Box - azaz a raktárkezelőnk zártkörű béta tesztjét, és borzasztóan büszkék vagyunk rá már most, remélhetőleg a raktárkezelést is sikerül legalább annyira leegyszerűsítenünk mint amennyire a számlázást sikerült.

Az utolsó pillanatban elkészült az új API, amivel sokkal több Billingo funkció elérhetővé vált, és igyekeztünk a lehető legjobban standardizálni.

A december még a 2016-os törvény változásokra való felkészüléssel telt, és ennek a fejlesztésnek a “hozománya” volt, hogy elkészült 3 nagyobb könyvelő programhoz is az export lehetőség.

Ígérjük, hogy 2016-ban még keményebben még többet fogunk dolgozni, rengeteg új ötlet van a fejünkben amellett, hogy tovább növeljük a számlázó és a raktárkezelő használhatóságát.

Ügyfélszolgálatunk december 24-26-a között nem elérhető, hogy mákos bejgli túlzott fogyasztásának a segítségével készüljünk fel a következő évre. De a két ünnep között ügyeletet tartunk, így a megszokott elérhetőségeken akkor is megtalálsz minket.

Ezúton kívánunk mindenkinek áldott és békés karácsonyt és számlázásban gazdag, sikeres új évet!

Boldog karácsonyt kívánunk

Üdvözlettel, a Billingo csapata

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top