Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Boldog karácsonyt kívánunk…
Egyéb - 2015.12.23. - 1 p. olvasás

Boldog karácsonyt kívánunk

Rendkívül eseménydús évet zárunk idén. Az első éves születésnapunkon elindult a teljesen új köntösbe öltöztetett Billingo, megújult háttérrendszerrel.

Boldog karacsonyt kivanunk

Folyamatosan figyeltük a Ti visszajelzéseiteket a rendszerrel kapcsolatban. Igyekeztünk eszerint alakítani mindent. Eközben szép számmal érkeztetek Ti is, aminek elmondani nem tudjuk, hogy mennyire örülünk. Csak a 2015-ös évben több mint 350% -al nőtt a Billingo felhasználóinak a száma, ezzel tartva a heti közel 10% -os növekedési ütemünket.

Az utolsó negyedévben elindítottuk a következő termékünk, a Billingo Box - azaz a raktárkezelőnk zártkörű béta tesztjét. Borzasztóan büszkék vagyunk rá már most, remélhetőleg a raktárkezelést is sikerül legalább annyira leegyszerűsítenünk mint amennyire a számlázást sikerült.

Az utolsó pillanatban elkészült az új API, amivel sokkal több Billingo funkció elérhetővé vált, és igyekeztünk a lehető legjobban standardizálni.

A december még a 2016-os törvény változásokra való felkészüléssel telt. Ennek a fejlesztésnek a “hozománya” volt, hogy elkészült 3 nagyobb könyvelő programhoz is az export lehetőség.

Ígérjük, hogy 2016-ban még keményebben még többet fogunk dolgozni. Rengeteg új ötlet van a fejünkben amellett, hogy tovább növeljük a számlázó és a raktárkezelő használhatóságát.

Ügyfélszolgálatunk december 24-26-a között nem elérhető, hogy mákos bejgli túlzott fogyasztásának a segítségével készüljünk fel a következő évre. De a két ünnep között ügyeletet tartunk, így a megszokott elérhetőségeken akkor is megtalálsz minket.

Ezúton kívánunk mindenkinek áldott és békés karácsonyt és számlázásban gazdag, sikeres új évet!

Boldog karácsonyt kívánunk

Üdvözlettel, a Billingo csapata

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés