Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Boldog karácsonyt kívánunk…
Egyéb - 2015.12.23. - 1 p. olvasás

Boldog karácsonyt kívánunk

Rendkívül eseménydús évet zárunk idén. Az első éves születésnapunkon elindult a teljesen új köntösbe öltöztetett Billingo, megújult háttérrendszerrel.

Boldog karacsonyt kivanunk

Folyamatosan figyeltük a Ti visszajelzéseiteket a rendszerrel kapcsolatban. Igyekeztünk eszerint alakítani mindent. Eközben szép számmal érkeztetek Ti is, aminek elmondani nem tudjuk, hogy mennyire örülünk. Csak a 2015-ös évben több mint 350% -al nőtt a Billingo felhasználóinak a száma, ezzel tartva a heti közel 10% -os növekedési ütemünket.

Az utolsó negyedévben elindítottuk a következő termékünk, a Billingo Box - azaz a raktárkezelőnk zártkörű béta tesztjét. Borzasztóan büszkék vagyunk rá már most, remélhetőleg a raktárkezelést is sikerül legalább annyira leegyszerűsítenünk mint amennyire a számlázást sikerült.

Az utolsó pillanatban elkészült az új API, amivel sokkal több Billingo funkció elérhetővé vált, és igyekeztünk a lehető legjobban standardizálni.

A december még a 2016-os törvény változásokra való felkészüléssel telt. Ennek a fejlesztésnek a “hozománya” volt, hogy elkészült 3 nagyobb könyvelő programhoz is az export lehetőség.

Ígérjük, hogy 2016-ban még keményebben még többet fogunk dolgozni. Rengeteg új ötlet van a fejünkben amellett, hogy tovább növeljük a számlázó és a raktárkezelő használhatóságát.

Ügyfélszolgálatunk december 24-26-a között nem elérhető, hogy mákos bejgli túlzott fogyasztásának a segítségével készüljünk fel a következő évre. De a két ünnep között ügyeletet tartunk, így a megszokott elérhetőségeken akkor is megtalálsz minket.

Ezúton kívánunk mindenkinek áldott és békés karácsonyt és számlázásban gazdag, sikeres új évet!

Boldog karácsonyt kívánunk

Üdvözlettel, a Billingo csapata

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram