Így állítsd be a számlasablonokat a Billingo fiókodban

Billingo hírek 2021.01.20. - 2 p. olvasás

A Billingónál a kezdetek óta kiemelt figyelmet fordítottunk a megjelenésre. Ezért nemcsak a Billingo felhasználói felülete, de a vele készített számlasablonok is szemet gyönyörködtetők. Jelenleg 26 különböző számlasablon közül választhatsz, használd a leginkább vállalkozásodhoz passzolót!

Így állítsd be a számlasablonokat a Billingo fiókodban

26, díjnyertes grafikusok által tervezett számlasablon

Magyarországon a kiállított számlák tartalmát igen, a megjelenését azonban nem szabályozza az adóhatóság, ennek ellenére koránt sem mindegy, milyen bizonylaton kommunikálsz a vevőiddel. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, a kiállított számlád is egy kommunikációs forma és az az igazi, ha minél inkább téged tükröz.

A Billingo online számlázóban jelenleg 26 különböző számlasablon közül választhatsz, amelyeket KATA, Master és Innovátor csomagban extra felár nélkül használhatsz. Starter csomagban csak az original számlasablon választható.

Mindegyik Billingo számlasablont díjnyertes, profi grafikusok terveztek. Használd közülük azt, amelyek a leginkább a tevékenységedhez és/vagy vállalkozásod arculatához igazodik.

Nyomtatóbarát számlasablon a hagyományos számlákhoz 

Ha hagyományos, papír alapú számlát állítasz ki vevőidnek, akkor érdemes a nyomtatóbarát számlasablont választanod, mert ez nem tartalmaz szürkeárnyalatos adatokat, azaz a számla minden adata fekete színnel jelenik meg. 

Ez azért jó, mert

  • nem minden nyomtató tudja kikeverni a szürkeárnyalatos színeket, 
  • akkor sem lesznek üres részek, ha kifogyóban van a patron,
  • a számla scannelésekor sem okoz gondot a szürkeárnyalatos részek feldolgozása, 
  • a nyomtatóbarát számlasablonon is elhelyezheted az azonnali fizetéshez szükséges QR-kódot. 

Minden egyes számlatömbhöz egyedi számlasablon dukál

Ha a különböző tevékenységi köreidet külön számlatömbben vezeted, természetesen akkor is mindegyiket teljesen az adott profilhoz szabhatod. Egyedi logót állíthatsz be, különböző megjegyzéseket rögzíthetsz és akár mindegyikhez eltérő számlasablont igazíthatsz. 

Így minden egyes profilodhoz kiállított számla a lehető leginkább igazodik a tevékenységedhez. Szuper, igaz?

Gyere, állítsuk be együtt az új számlasablonodat

  • Lépj be a Billingo fiókodba és kattints a Beállítások/Számlatömbök menüpontra. 
  • Válaszd ki azt a számlatömböt, amelyikhez be szeretnéd állítani a számlasablont, majd kattints a sor végi Műveleti gombra. 
  • Görgess lejjebb a Számlasablon kiválasztásához és válaszd ki, amelyik a legjobban tetszik. 
  • Végül mentsd el az oldal alján található Mentés gombra kattintva.

Ennyire egyszerű, és már működik is. 

Kedvet kaptál? Állítsd be most a legszebb Billingo sablon a számláidhoz!
Beállítom

Már elérhető a White Label extra kiegészítő 

Nem szeretnéd, ha kiderülne a számládról, hogy billingózol? A Billingo White Label kiegészítő funkcióval elrejtheted a Billingóra utaló logókat, megjegyzéseket és információkat a kiállított számlaértesítő e-mailből, a számlaletöltő oldalról és a számlaképekről is. 

A White Label kiegészítővel csak az általad megadott adatok, információk és logók jelennek meg a számládon, semmi egyéb, ami a Billingóra utalhat.

Részletek »


Hasonló cikkek a kategóriában

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top