Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így állítsd be a számlasablono…
Tippek - 2021.01.20. - 2 p. olvasás

Így állítsd be a számlasablonokat a Billingo fiókodban

A Billingónál a kezdetek óta kiemelt figyelmet fordítottunk a megjelenésre. Ezért nemcsak a Billingo felhasználói felülete, de a vele készített számlasablonok is szemet gyönyörködtetők. Jelenleg 26 különböző számlasablon közül választhatsz, használd a leginkább vállalkozásodhoz passzolót!

Így állítsd be a számlasablonokat a Billingo fiókodban

26, díjnyertes grafikusok által tervezett számlasablon

Magyarországon a kiállított számlák tartalmát igen, a megjelenését azonban nem szabályozza az adóhatóság, ennek ellenére koránt sem mindegy, milyen bizonylaton kommunikálsz a vevőiddel. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, a kiállított számlád is egy kommunikációs forma és az az igazi, ha minél inkább téged tükröz.

A Billingo online számlázóban jelenleg 26 különböző számlasablon közül választhatsz, amelyeket KATA, Master és Innovátor csomagban extra felár nélkül használhatsz. Starter csomagban csak az original számlasablon választható.

Mindegyik Billingo számlasablont díjnyertes, profi grafikusok terveztek. Használd közülük azt, amelyek a leginkább a tevékenységedhez és/vagy vállalkozásod arculatához igazodik.

Nyomtatóbarát számlasablon a hagyományos számlákhoz 

Ha hagyományos, papír alapú számlát állítasz ki vevőidnek, akkor érdemes a nyomtatóbarát számlasablont választanod, mert ez nem tartalmaz szürkeárnyalatos adatokat, azaz a számla minden adata fekete színnel jelenik meg. 

Ez azért jó, mert

  • nem minden nyomtató tudja kikeverni a szürkeárnyalatos színeket, 
  • akkor sem lesznek üres részek, ha kifogyóban van a patron,
  • a számla scannelésekor sem okoz gondot a szürkeárnyalatos részek feldolgozása, 
  • a nyomtatóbarát számlasablonon is elhelyezheted az azonnali fizetéshez szükséges QR-kódot. 

Minden egyes számlatömbhöz egyedi számlasablon dukál

Ha a különböző tevékenységi köreidet külön számlatömbben vezeted, természetesen akkor is mindegyiket teljesen az adott profilhoz szabhatod. Egyedi logót állíthatsz be, különböző megjegyzéseket rögzíthetsz és akár mindegyikhez eltérő számlasablont igazíthatsz. 

Így minden egyes profilodhoz kiállított számla a lehető leginkább igazodik a tevékenységedhez. Szuper, igaz?

Gyere, állítsuk be együtt az új számlasablonodat

  • Lépj be a Billingo fiókodba és kattints a Beállítások/Számlatömbök menüpontra. 
  • Válaszd ki azt a számlatömböt, amelyikhez be szeretnéd állítani a számlasablont, majd kattints a sor végi Műveleti gombra. 
  • Görgess lejjebb a Számlasablon kiválasztásához és válaszd ki, amelyik a legjobban tetszik. 
  • Végül mentsd el az oldal alján található Mentés gombra kattintva.

Ennyire egyszerű, és már működik is. 

Kedvet kaptál? Állítsd be most a legszebb Billingo sablon a számláidhoz!
Beállítom

Már elérhető a White Label extra kiegészítő 

Nem szeretnéd, ha kiderülne a számládról, hogy billingózol? A Billingo White Label kiegészítő funkcióval elrejtheted a Billingóra utaló logókat, megjegyzéseket és információkat a kiállított számlaértesítő e-mailből, a számlaletöltő oldalról és a számlaképekről is. 

A White Label kiegészítővel csak az általad megadott adatok, információk és logók jelennek meg a számládon, semmi egyéb, ami a Billingóra utalhat.

Részletek »


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér