Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 2 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs idő és pénz az elavult módszerekre e téren sem. Az automatizált toborzás lesz most a legfontosabb támogató rendszered, ami nem hagy felörlődni a sűrűsödő folyamataidban.

Az automatizált jelöltgyűjtéssel rengeteg időt lehet például akciók és kedvezményes kampányok megszervezésére fordítani. Toborzó rendszer használatával egyszerre több állásportálon jelenik meg az optimalizált hirdetés, amelyre nagyobb hányadban jelentkeznek releváns jelöltek. Nem kell százezreket költened a toborzása, bár van költsége, az mégis eltörpül amellett, amennyit megspórol.

Nézzük meg, miért égető még szeptemberben automatizált toborzásra váltanod!

Érdekelnek a részletek?
Időt és pénzt akarok spórolni a toborzással!

Közeledik a legaktívabb toborzó időszak

A munkaerőpiaci visszarendeződés a nyári hónapok után nagyon gyors, már szeptemberben kimagasló az álláskeresések száma. A munkavállalók frissek, lelkesek, sok esetben motiváltak egy új pozíció megpályázására.

A Billingóval együttműködő toborzó cég adatai szerint ugyanazon állásra a nyári hónapokban fele annyi jelentkező sem érkezik, mint a szeptember-október időszakban. Munkáltatói aktivitásban ennél még nagyobb az eltolódás: a nyári hónapokban töredékére esik vissza a tavaszi és őszi álláshirdetés szám.

A lehetőségeik is megszaporodnak az ősz folyamán. A munkáltatók is aktívabban keresnek jelölteket a betöltendő pozíciókra. A kereslet és a kínálat ebben az időszakban nagyobb valószínűséggel találkozik, de fontos a tudatosság: ne elégedj meg akármilyen jelölttel, dolgozz már az első perctől a legalkalmasabbakkal.

Előzd meg a konkurenciád!

Bizonyítsd be az év végi hajrában, hogy te vagy a legjobb a szakmádban! Ehhez az kell, hogy megfelelő csapat vegyen körül. A folyamataid optimalizálásában kulcsfontosságúak az embereid. Válaszd ki a legjobbakat, azt pedig ne hagyd, hogy a konkurencia halássza el előled céged leendő hónap dolgozóját.

Versenyelőnyre tennél szert? Légy a legjobbak közt!
Regisztrálj Billingo fiókot!

Már most készülj az ünnepi szezonra

A kiskereskedelmi szektor egyik legizgalmasabb időszaka ez, hiszen dúskálnak az akciós lehetőségekben, amellyel növelhetik forgalmukat. Jön a Black Friday, a Cyber Monday, ott a Halloween vagy a mindenszentek, az adventi időszak és persze a karácsony, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

Óriási lehetőséget hagy ki, aki ezeket a hullámokat nem, vagy nem kellőképpen lovagolja meg. Ebben is nagy szerepe van annak, hogy mennyire automatizált egy vállalkozás adminisztrációja, illetve mennyire olajozottan működik a csapatmunka.

Ne felejtsd el, hogy októberben már késő lesz felépíteni a csapatod a karácsonyi szezonra. Egy hatékony toborzó rendszer használatával napok alatt megtalálhatod a számodra releváns jelöltet, aki bizony segítségedre lesz a legnagyobb hajtásban is.

A Billingo Toborzással szakképzett munkaerőt is pár nap alatt találtak már ügyfeleink, és ezért nem kellett több tíz munkaórát beáldozni, már el is kezdhették a készülődést. Ha te sem akarsz lemaradni, még itt a lehetőség az ideális csapat összeállítására.

Munkaerőkeresés indítása >>

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top