Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 2 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs idő és pénz az elavult módszerekre e téren sem. Az automatizált toborzás lesz most a legfontosabb támogató rendszered, ami nem hagy felörlődni a sűrűsödő folyamataidban.

Toborzás

Az automatizált jelöltgyűjtéssel rengeteg időt lehet például akciók és kedvezményes kampányok megszervezésére fordítani. Toborzó rendszer használatával egyszerre több állásportálon jelenik meg az optimalizált hirdetés, amelyre nagyobb hányadban jelentkeznek releváns jelöltek. Nem kell százezreket költened a toborzása, bár van költsége, az mégis eltörpül amellett, amennyit megspórol.

Nézzük meg, miért égető még szeptemberben automatizált toborzásra váltanod!

Érdekelnek a részletek?
Időt és pénzt akarok spórolni a toborzással!

Közeledik a legaktívabb toborzó időszak

A munkaerőpiaci visszarendeződés a nyári hónapok után nagyon gyors, már szeptemberben kimagasló az álláskeresések száma. A munkavállalók frissek, lelkesek, sok esetben motiváltak egy új pozíció megpályázására.

A Billingóval együttműködő toborzó cég adatai szerint ugyanazon állásra a nyári hónapokban fele annyi jelentkező sem érkezik, mint a szeptember-október időszakban. Munkáltatói aktivitásban ennél még nagyobb az eltolódás: a nyári hónapokban töredékére esik vissza a tavaszi és őszi álláshirdetés szám.

A lehetőségeik is megszaporodnak az ősz folyamán. A munkáltatók is aktívabban keresnek jelölteket a betöltendő pozíciókra. A kereslet és a kínálat ebben az időszakban nagyobb valószínűséggel találkozik, de fontos a tudatosság: ne elégedj meg akármilyen jelölttel, dolgozz már az első perctől a legalkalmasabbakkal.

Előzd meg a konkurenciád!

Bizonyítsd be az év végi hajrában, hogy te vagy a legjobb a szakmádban! Ehhez az kell, hogy megfelelő csapat vegyen körül. A folyamataid optimalizálásában kulcsfontosságúak az embereid. Válaszd ki a legjobbakat, azt pedig ne hagyd, hogy a konkurencia halássza el előled céged leendő hónap dolgozóját.

Versenyelőnyre tennél szert? Légy a legjobbak közt!
Regisztrálj Billingo fiókot!

Már most készülj az ünnepi szezonra

A kiskereskedelmi szektor egyik legizgalmasabb időszaka ez, hiszen dúskálnak az akciós lehetőségekben, amellyel növelhetik forgalmukat. Jön a Black Friday, a Cyber Monday, ott a Halloween vagy a mindenszentek, az adventi időszak és persze a karácsony, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

Óriási lehetőséget hagy ki, aki ezeket a hullámokat nem, vagy nem kellőképpen lovagolja meg. Ebben is nagy szerepe van annak, hogy mennyire automatizált egy vállalkozás adminisztrációja, illetve mennyire olajozottan működik a csapatmunka.

Ne felejtsd el, hogy októberben már késő lesz felépíteni a csapatod a karácsonyi szezonra. Egy hatékony toborzó rendszer használatával napok alatt megtalálhatod a számodra releváns jelöltet, aki bizony segítségedre lesz a legnagyobb hajtásban is.

A Billingo Toborzással szakképzett munkaerőt is pár nap alatt találtak már ügyfeleink, és ezért nem kellett több tíz munkaórát beáldozni, már el is kezdhették a készülődést. Ha te sem akarsz lemaradni, még itt a lehetőség az ideális csapat összeállítására.

Munkaerőkeresés indítása >>

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top