Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Kipróbáltuk az új Billingo Toy…
Velünk történt - 2021.11.22. - 2 p. olvasás

Kipróbáltuk az új Billingo Toyota Aygót - gyönyörű, fürge és a legjobb hír, hogy itt van, és csak rád vár

Nagyon vártuk már, most végre megérkezett a Billingohoz a vadonatúj, elképesztően szexi Toyota Aygó nyereményautó. Nem is bírtunk várni, Besztró Szabolcs stratégiai és operatív igazgatónk azonnal ki is próbálta és imádta. Új, gyönyörű, fürge, és ami a lényeg, hogy a chip-hiány világában mégis itt van. Nem hiszed…?! Nézd meg a videót, milyen szuperautóval száguldhat az idei Billingo nyereményjáték-nyertese a 2022-es sikerek felé. Lehet, hogy éppen te leszel az?

Kipróbáltuk az új Billingo Toyota Aygót - gyönyörű, fürge és a legjobb hír, hogy itt van, és csak rád vár

Itt van, megérkezett a billingós Toyota Aygo és elképesztő kisugárzása van

Egy hófehéren csillogó vadonatúj Toyota Aygo crossover a Billingo 2021-es nyereményjátékának fődíja. Keresve sem találhattunk volna tökéletesebb autót erre a címre, hiszen ebben a dinamikus és agilis ferdehátúban megvan minden, amire csak a nagyvárosi közlekedésben vágyhatunk. Sőt, akárcsak a Billingo, sokkal többet tud, mint gondolnád!

A néhány hónapja bemutatott új Toyota Aygo modern formatervezése mögött egy tágas és rendkívül kényelmes belső térbe érkezünk, ahol minden egyes elem a nyugodt és biztonságos vezetést szolgálja. A modern, háromdimenziós műszerfal, az új árnyalatú műszer-megvilágítás és a modern anyaghasználattal minimalizált zaj- és rezgéscsillapítás minden egyes kilométert élménnyé tesz. 

Ez az autó és a Billingód is tökéletesen alkalmas arra, hogy bármikor, bárhol dolgozhass. Az Apple CarPlay vagy az Android Auto alkalmazásokkal és a Multimédia rendszerrel bárhol, menetközben is fogadhatod a fontos üzleti hívásaidat, szöveges üzeneteket diktálhatsz, a beépített térkép pedig bármilyen helyszínre elnavigál. Streemeld a kedvenc zenéidet a kocsiban is, és élvezd a korlátlan szabadságot, bármerre is jársz. 

Toyota Aygo nyereményautó számokban

De ha már autó, akkor nem mehetünk el a számok mellett sem szó nélkül. A Toyota új crossovere 3700 mm hosszú, 1740 mm széles és 1525 mm magas. Ezekkel a méretekkel fürge és határozott manőverekre leszel vele képes a nagyvárosi forgalomban.

269 literes csomagtartójába a legnagyobb heti bevásárlás is belefér. Ha pedig hatalmas céges bulira készülsz, csak hajtsd le a hátsó üléseket és máris 829-re bővül a pakolható terület. 

A meseautó 72 LE-ős, 93 Nm-es nyomatékkal bír. Ha a sebességkorlátozások lehetővé tennék, akár 151 km/h sebességgel róhatnád a kilométereket. A billingós változatba ötfokozatú kéziváltót választottunk. 

Többet tud, mint gondolnád - pont, mint a Billingód

A látványos karosszéria alá 18 colos, a hófehérrel szuperkontrasztos, elképesztően látványos mattfekete felnik kerültek. Egyszerűen vadító látvány élőben. 

Ez a modern és imádnivaló megjelenés pedig szerencsére a belső térben is visszaköszön. Elég csak rápillantani az élénk színű szegélyekre, a látványos LED fényekre vagy a 9 colos érintőképernyőre a műszerfalon. Imádjuk!

A Toyotádra akkor is számíthatsz, ha az elhúzódó túlóra miatt csak éjszaka indulsz haza, éjjeli gyalogosészlelő és sávtartó automatika segít majd biztonságosan hazaérni. 

Az új Billingo Toyota Aygo a legtökéletesebb körülményeket biztosítja, hogy átgondold a vállalkozásod legfontosabb napi történéseit, meghozd a régóta halogatott döntéseket vagy éppen hazafelé autózva elengedd a munka körüli gondolatokat. 

Nyerd meg te a Billingo Toyota Aygóját!

Vásárolj bármilyen új Billingo szolgáltatást min. 9990 Ft+ áfa értékben vagy válts legalább 9 990 Ft + ÁFA árkülönbözettel nagyobb értékű előfizetésre és máris bekerülsz a virtuális kalapba. 

Részletek »


Chiphiány az autóiparban? De nem a Billingósoknak

A globális chiphiány várhatóan 2022-re gyűrűzik be totálisan az autóiparba és garantáltan sokan állnak majd sorba új autóért. A billingós Toyota Aygo viszont már most itt van, gyönyörű, fürge és csak arra vár, hogy a tiéd legyen. 

Nevezz be érte a Billingo nyereményjátékba »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023