Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Fókuszban a Billingo februári …
Tippek - 2023.03.14. - 1 p. olvasás

Fókuszban a Billingo februári fejlesztései

Hasznos értesítés az API kihasználtságról, új keresési lehetőség a termékek között és a 2023-as jogszabályok szerint frissített Átalányadó Asszisztens már a MobilAPP-ban. A Billingo blogban ezúttal is összefoglaltuk a februárban élesített újdonságokat.

Már élesek a Billingo februári fejlesztési újdonságai

Automatikus értesítés az API keret kihasználtságáról

Rendszeresen visszatérő kérdés sokszámlás felhasználóinktól az API keret aktuális kihasználtsága. Ezért is valósítottunk meg egy tájékoztató rendszert, ami automatikus értesítést küld, ha a havi rendelkezésre álló API keret eléri a 80%, illetve a 100%-ot. 

Ez azért hasznos információ, mert nem fordulhat elő, hogy egy jól menő kampány közben kimerül a keret, és emiatt megáll az automatikus számlázás. 

Billingo tipp: Ha rendszeresen eléred a 100%-os keretet, érdemes nagyobb API csomagra váltani. 

ÚJ: SKU szerinti keresési lehetőség a termékek között 

A Billingóban rögzített termékek között mostantól SKU alapján is tudsz keresni. Így már az ez adat is megadható a számlázáskor, vagy a terméklistában kereséskor. 

Újdonságok a Billingo MobilAPP-ban

A 2023-as átalányadózásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően az alkalmazás után a MobilAPP-ban is frissült az Átalányadó Asszisztens és az Átalányadó Asszisztens Plusz is.

Újdonság a mobil verzióban, hogy a rendszer

  • a legfrissebb minimálbérrel és garantált bérminimummal kalkulál, 
  • az új göngyölítéses szabálynak megfelelően számolja a fizetendő TB-t és SzocHót,
  • a Kisvállalkozók adóalapja szerint sávosan számolja az iparűzési adóalapot,
  • a frissített átalányadó keret szerint számolja a kalkulátor az összeghatárokat,
  • pontosan követi az adómentes átalányadó jövedelemsáv változásait

További újdonság az Átalányadó Asszisztens Pluszban, hogy 

  • a Billingo negyedévente figyelmeztet a bevallási kötelezettség beadására és a fizetési kötelezettségre, 
  • elérhető az új, 30 év alatti anyák SZJA kedvezményének automatikus kezelése funkció, 
  • megújult a 2358-as bevallás előkészítéséhez szükséges tervezet.

Ha nincs még MobilAPP-od, töltsd le most! 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska