Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 5 dolog, amit Billingósként fe…
Tippek - 2021.07.22. - 3 p. olvasás

5 dolog, amit Billingósként feltétlenül tudnod kell a Marketplace-ről

Tudtad, hogy a Billingo Marketplace-en több mint 50 szolgáltatást, integrációt, plugint és exportot találsz? Hogy bármilyen hasznos, vállalkozást segítő alkalmazást szeretnél, akkor csak be kell ugranod a nap 24 órájában nyitva álló piacterünkre és kedvedre válogathatsz? Hogy könnyen és gyorsan elő tudsz fizetni a Billingo szolgáltatásaira, vagy ha szükséges pár másodperc alatt generálhatsz külső összekötéseket biztosító API kulcsokat? Mutatjuk, hogyan tudod kimaxolni Billingo Marketplace-edet!

Billingo Marketplace

Ha esetleg még nem jártál a Billingo Marketplace-en, virtuális piacunkat fixen megtalálod Billingód bal oldali menüsorában. Itt az ideje felfedezned, garantáltan rengeteg izgalmas portékát tartogat! A kínálat ráadásul egyre csak bővül, ezért érdemes újra és újra visszanézned, új dolgokat kipróbálnod, meglátod, mennyi időt és energiát szabadítanak fel vállalkozásod életében.

Tegyünk is gyorsan egy rövid virtuális túrát!

#1 Vállalkozássegítő alkalmazások - találd meg, mire van szükséged!

A Marketplace-en igazán egyszerű dolgod lesz, hiszen az intelligens szűrő segítségével pikk-pakk rátalálsz a számodra hasznos funkciókra, szolgáltatásokra, amik rengeteg terhet levesznek a válladról. A felső sávban található keresőbe beírhatod az általad keresett kiegészítő, integráció stb. nevét, vagy bármilyen kulcsszót, például könyvelés, adatexport, pályázat, sales stb. és máris kedvedre válogathatsz.

Használhatod a bal oldali sávban található részletes keresőt is, ahol az ingyenes, új, népszerű kiegészítőkre szűrhetsz, valamint típusra és kategóriára. Egy gombnyomással kereshetsz például könyvelőprogram vagy webáruház összekötést, nyilvántartó rendszert, vagy kiválaszthatod, hogy téged a céginformáció és partnerfigyelés érdekel.

Billingo Marketplace

Ugye milyen egyszerű? És még csak a lábadat sem kell kitenned otthonodból, irodádból!

#2 Milyen információkat találsz a Marketplace-en?

Miután a keresőbe beírtad a szükséges szűrési feltételeket, a találatok közül válaszd ki a téged érintő szolgáltatást, összekötést, plugint vagy export formátumot.

A Részletek gombra kattintva tekintheted meg a bővebb információkkal szolgáló adatlapot.


Itt minden esetben találsz egy Bemutatást, ahol részletesen megismerheted az adott szolgáltatást, összekötést, kiegészítőt. A Hogyan működik fülre kattintva megtudhatod, hogy az adott funkciót, hogyan tudod használni. Az Árak vagy Összekötöm gomb alatt - szolgáltatásról függően - pedig maga a beszerzés vagy vásárlás történik, ezekről mindjárt részletesebben is beszélünk.

Megtekintheted azt is, hogy az adott kiegészítőt ki készítette, mennyire népszerű, ingyenes vagy előfizetéses, milyen típusba és kategóriába tartozik. Ezen kívül megtalálod az ügyfélkapcsolati elérhetőséget, ha kérdésed merülne fel, valamint a Billingo Kézikönyv részletes dokumentációját.

#3 Előfizetni is a Marketplace-en tudsz!

A számlázódon kívül ha bármi mást használni szeretnél, a Marketplace-en már intézheted is az előfizetést és birtokba veheted a leginnovatívabb szolgáltatásokat. A Marketplace nagyon kényelmes! Ha például Pályázatfigyelő, Céginfót vagy Partnerfigyelőt szeretnél, mindössze annyi a dolgod, hogy az adatlapon az Árak fülre kattintasz, ahol kiválaszthatod a számodra ideális előfizetési csomagot. Itt láthatod, hogy az egyes csomagok mit tartalmaznak és választhatsz havi vagy éves előfizetést is.

Fontos, hogy az Előfizetés menüpont alatt a már megvásárolt előfizetéseidet, kiegészítőidet tekintheted meg, vásárolni mindig a Marketplace-en tudsz!

#4 Integrációk villámgyorsan

Billingódat pár kattintással összekötheted webáruházakkal, pénzügyi-, nyilvántartó- és foglalási rendszerekkel.

Ezeket az összekötéseket igyekeztünk a lehető legkönnyebbé tenni. Az adatlap Összekötés fülére klikkelve beállítási segédlettel könnyítjük meg a dolgodat. Amennyiben az összekötés API-n keresztül történik, nincs más dolgod, mint megadni a létrehozni kívánt API kulcs nevét, majd a Mentés gombbal a Billingo automatikusan elkészíti a kulcsot. Az integrációk adatlapján egyébként azt is meg tudod nézni, hogy az adott összekötéshez API 2-es vagy 3-as kulcs szükséges

Pluginok esetében még annyival egészül ki a folyamat, hogy az Összekötés fül alatt le tudod tölteni a legfrissebb plugint a Letöltés gombra kattintva.


#5 Világbajnok Billingo API

A Billingo API-val bármilyen programodat, webáruházadat, szoftveredet összekötheted és automatizálhatod vele a számlázásodat, ami hihetetlen mennyiségű időt spórol neked. Billingo fiókod Marketplace menüpontja alatt, az API kulcsokra kattintva találod az összes általad generált kulcsot. Ezeket bármikor szerkesztheted, másolhatod vagy épp törölheted, de ha szükséged van új API kulcs létrehozására, akkor az ÚJ API KULCSra kattintva bármikor újat is készíthetsz. Amennyiben bármikor elakadnál az API összekötésben, itt találsz róla részletes dokumentációt >>

Ugye, milyen izgalmas? Billingód többet tud, mint gondolnád!

Irány a Marketplace! >>
Nincs még Billingo fiókod? Itt regisztrálhatsz egyet! >>

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér