Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Megérkezett az Erste Bank és a…
Velünk történt - 2019.11.09. - 2 p. olvasás

Megérkezett az Erste Bank és a Billingo közös terméke: a PowerBill

Óriási hírt oszthatunk meg veletek: mától mindenki számára elérhető az Erste Bank és a Billingo közös szolgáltatása, a PowerBill by Billingo. Mit tartalmaz ez az újdonság? Kik vehetik igénybe és milyen előnyökkel jár? Olvass tovább, mindent elárulunk!

Megérkezett az Erste Bank és a Billingo közös terméke: a PowerBill

Mi az a PowerBill by Billingo?

A PowerBill by Billingo az Erste Bank és a Billingo online számlázó közös terméke. Erőinket egyesítve tehetjük még egyszerűbbé és átláthatóbbá az Erstések számlázását.

Igen, a Tiédet is.

Az Erste Bank vállalkozó számlával rendelkező ügyfeleként ugyanis a PowerBill by Billingo szolgáltatás neked is jár.

1 év Billingo Premium előfizetés minden Erstés vállalkozónak

Az együttműködésnek köszönhetően a PowerBill by Billingo szolgáltatást igénylők 1 teljes évig ingyen használhatják a Billingo Premium verziójának szolgáltatásait. Korlátozás nélkül élvezhetik a profi számlázást és az egyedi dizájn

Külön jó hír, hogy a kedvezmény az új vállalkozói számlát nyitó vállalkozásokra és régi ügyfelekre egyaránt vonatkozik, ami mindkét esetben számos előnnyel jár.

=> Új ügyfélként szuper, hogy az első évben legalább a számlázásra nem kell költened. Kihagyhatod a kézi számlázókkal járó bonyodalmakat és az első vevőidnek is igényes, gépi számlát küldhetsz.

=> Tapasztalt vállalkozóként pedig előtted a lehetőség, hogy automatizáld a számlázásodat. Minimalizáld a számlázáshoz kapcsolódó adminisztrációt, a kintlévőségek behajtását vagy éppen a könyvelőddel való adatáramlást.

Csupán egyetlen feltétel

A PowerBill by Billingo minden Erste vállalkozói számlával rendelkező vállalkozás számára elérhető. Regisztrálni a www.billingo.hu/tamogatasok/erste oldalon lehet.

Erstés vagy, de már billingózol? Sebaj, hosszabbítunk!

Még egy jó hír! A PowerBill by Billingo egy különleges, egyedülálló ajánlat, amely MINDEN Erste ügyfélre vonatkozik. Igen, még akkor is, ha már Billingózol. Ebben az esetben írj e-mailt a hello@billingo.hu e-mail címre, ügyfélszolgálatosaink ellenőrzik a jogosultságodat és beállítják a kedvezményt a meglévő fiókodhoz.

Erstés vagy, de mással számlázol? Nem gond, bármikor válthatsz

Talán nem is tudtad, hogy számlázó programot váltani bármikor tudsz, sőt akár több szoftvert is használhatsz párhuzamosan. Szóval regisztrálj bátran új Billingo fiókot és akár még a régi számlázódat is megtarthatod.

Arra viszont figyelj, hogy minden egyes számlázót, amivel számlát állítasz ki, be kell jelentened a NAV felé. És az is fontos, hogy minden egyes számlád különböző sorszámú legyen, pl. az előtag megváltoztatásával.

Kézi számlatömböt használsz? Itt az idő váltani!

Ha még kézi számlatömböt használsz, akkor ez a legjobb alkalom, hogy gépi számlára válts. Így most 1 évig teljesen ingyen számlázhatsz, ráadásul gyorsabban, kényelmesebben.

Tudj meg többet az PowerBill by Billingóról ITT »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram