Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Megérkezett az Erste Bank és a…
Velünk történt - 2019.11.09. - 2 p. olvasás

Megérkezett az Erste Bank és a Billingo közös terméke: a PowerBill

Óriási hírt oszthatunk meg veletek: mától mindenki számára elérhető az Erste Bank és a Billingo közös szolgáltatása, a PowerBill by Billingo. Mit tartalmaz ez az újdonság? Kik vehetik igénybe és milyen előnyökkel jár? Olvass tovább, mindent elárulunk!

Megérkezett az Erste Bank és a Billingo közös terméke: a PowerBill

Mi az a PowerBill by Billingo?

A PowerBill by Billingo az Erste Bank és a Billingo online számlázó közös terméke, amellyel erőinket egyesítve tehetjük még egyszerűbbé és átláthatóbbá az Erstések számlázását.

Igen, a Tiédet is.

Az Erste Bank vállalkozó számlával rendelkező ügyfeleként ugyanis a PowerBill by Billingo szolgáltatás neked is jár.

1 év Billingo Premium előfizetés minden Erstés vállalkozónak

Az együttműködésnek köszönhetően a PowerBill by Billingo szolgáltatást igénylők 1 teljes évig ingyen használhatják a Billingo minden funkcióját tartalmazó Premium verzió szolgáltatásait, az egyedi designt és korlátozás nélkül élvezhetik a profi számlázást.

Külön jó hír, hogy a kedvezmény az új vállalkozói számlát nyitó vállalkozásokra és régi ügyfelekre egyaránt vonatkozik, ami mindkét esetben számos előnnyel jár.

=> Új ügyfélként szuper, hogy az első évben legalább a számlázásra nem kell költened, kihagyhatod a kézi számlázókkal járó bonyodalmakat és az első vevőidnek is igényes, gépi számlát küldhetsz.

=> Tapasztalt vállalkozóként pedig előtted a lehetőség, hogy automatizáld a számlázásodat, minimalizáld a számlázáshoz kapcsolódó adminisztrációt, a kintlévőségek behajtását vagy éppen a könyvelőddel való adatáramlást.

Csupán egyetlen feltétel

A PowerBill by Billingo minden Erste vállalkozói számlával rendelkező vállalkozás számára elérhető, regisztrálni a www.billingo.hu/tamogatasok/erste oldalon lehet.

Erstés vagy, de már billingózol? Sebaj, hosszabbítunk!

Még egy jó hír! A PowerBill by Billingo egy különleges, egyedülálló ajánlat, amely MINDEN Erste ügyfélre vonatkozik. Igen, még akkor is, ha már Billingózol. Ebben az esetben írj e-mailt a hello@billingo.hu e-mail címre, ügyfélszolgálatosaink ellenőrzik a jogosultságodat és beállítják a kedvezményt a meglévő fiókodhoz.

Erstés vagy, de mással számlázol? Nem gond, bármikor válthatsz

Talán nem is tudtad, hogy számlázó programot váltani bármikor tudsz, sőt akár több szoftvert is használhatsz párhuzamosan. Szóval regisztrálj bátran új Billingo fiókot és akár még a régi számlázódat is megtarthatod.

Arra viszont figyelj, hogy minden egyes számlázót, amivel számlát állítasz ki, be kell jelentened a NAV felé. És az is fontos, hogy minden egyes számlád különböző sorszámú legyen, pl. az előtag megváltoztatásával.

Kézi számlatömböt használsz? Itt az idő váltani!

Ha még kézi számlatömböt használsz, akkor ez a legjobb alkalom, hogy gépi számlára válts. Így most 1 évig teljesen ingyen számlázhatsz, ráadásul gyorsabban, kényelmesebben.

Tudj meg többet az PowerBill by Billingóról ITT »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top