Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Megérkezett az Erste Bank és a…
Velünk történt - 2019.11.09. - 2 p. olvasás

Megérkezett az Erste Bank és a Billingo közös terméke: a PowerBill

Óriási hírt oszthatunk meg veletek: mától mindenki számára elérhető az Erste Bank és a Billingo közös szolgáltatása, a PowerBill by Billingo. Mit tartalmaz ez az újdonság? Kik vehetik igénybe és milyen előnyökkel jár? Olvass tovább, mindent elárulunk!

Megérkezett az Erste Bank és a Billingo közös terméke: a PowerBill

Mi az a PowerBill by Billingo?

A PowerBill by Billingo az Erste Bank és a Billingo online számlázó közös terméke. Erőinket egyesítve tehetjük még egyszerűbbé és átláthatóbbá az Erstések számlázását.

Igen, a Tiédet is.

Az Erste Bank vállalkozó számlával rendelkező ügyfeleként ugyanis a PowerBill by Billingo szolgáltatás neked is jár.

1 év Billingo Premium előfizetés minden Erstés vállalkozónak

Az együttműködésnek köszönhetően a PowerBill by Billingo szolgáltatást igénylők 1 teljes évig ingyen használhatják a Billingo Premium verziójának szolgáltatásait. Korlátozás nélkül élvezhetik a profi számlázást és az egyedi dizájn

Külön jó hír, hogy a kedvezmény az új vállalkozói számlát nyitó vállalkozásokra és régi ügyfelekre egyaránt vonatkozik, ami mindkét esetben számos előnnyel jár.

=> Új ügyfélként szuper, hogy az első évben legalább a számlázásra nem kell költened. Kihagyhatod a kézi számlázókkal járó bonyodalmakat és az első vevőidnek is igényes, gépi számlát küldhetsz.

=> Tapasztalt vállalkozóként pedig előtted a lehetőség, hogy automatizáld a számlázásodat. Minimalizáld a számlázáshoz kapcsolódó adminisztrációt, a kintlévőségek behajtását vagy éppen a könyvelőddel való adatáramlást.

Csupán egyetlen feltétel

A PowerBill by Billingo minden Erste vállalkozói számlával rendelkező vállalkozás számára elérhető. Regisztrálni a www.billingo.hu/tamogatasok/erste oldalon lehet.

Erstés vagy, de már billingózol? Sebaj, hosszabbítunk!

Még egy jó hír! A PowerBill by Billingo egy különleges, egyedülálló ajánlat, amely MINDEN Erste ügyfélre vonatkozik. Igen, még akkor is, ha már Billingózol. Ebben az esetben írj e-mailt a hello@billingo.hu e-mail címre, ügyfélszolgálatosaink ellenőrzik a jogosultságodat és beállítják a kedvezményt a meglévő fiókodhoz.

Erstés vagy, de mással számlázol? Nem gond, bármikor válthatsz

Talán nem is tudtad, hogy számlázó programot váltani bármikor tudsz, sőt akár több szoftvert is használhatsz párhuzamosan. Szóval regisztrálj bátran új Billingo fiókot és akár még a régi számlázódat is megtarthatod.

Arra viszont figyelj, hogy minden egyes számlázót, amivel számlát állítasz ki, be kell jelentened a NAV felé. És az is fontos, hogy minden egyes számlád különböző sorszámú legyen, pl. az előtag megváltoztatásával.

Kézi számlatömböt használsz? Itt az idő váltani!

Ha még kézi számlatömböt használsz, akkor ez a legjobb alkalom, hogy gépi számlára válts. Így most 1 évig teljesen ingyen számlázhatsz, ráadásul gyorsabban, kényelmesebben.

Tudj meg többet az PowerBill by Billingóról ITT »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés