Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ti kértétek: MEGÚJUL A Billing…
Velünk történt - 2020.11.18. - 3 p. olvasás

Ti kértétek: MEGÚJUL A Billingo belső felülete

Sokszor mondtuk és tényleg komolyan gondoljuk, hogy a Billingót nektek, értetek fejlesztjük. Ezért is kerülnek mindig kiemelt helyre a billingós vélemények a fejlesztői meetingeken, és ezért is kérdeztük az igényeiteket többször is az elmúlt időszakban. A változás nem áll meg, a Billingo megújulása folytatódik, még szebb, még hatékonyabb és még átláthatóbb lesz. Gyere, ismerd meg az új Billingo felületet!

Ti kértétek: MEGÚJUL A Billingo belső felülete

A 2020 májusában bejelentett új Billingo alapjaiban változtatta meg, amit eddig az online számlázásról gondoltunk.  

Ma már tudjuk, hogy 

 • extra felárak nélkül is van gyors és automatikus e-számlázás, 
 • mindennél fontosabb a vállalkozók és a biztonságos, stabil hátteret adó könyvelőik egyszerűbben, hatékony kommunikációja, 
 • felesleges manuálisan adminisztrálni, ha automatizálni is lehet a folyamatokat,
 • igenis szükségük van a vállalkozóknak a telefonos ügyfélszolgálat adta biztonságra, 
 • egyszerűbb, ha a vállalkozás pénzügyi információi egyetlen felületen érhetők el,
 • és Billingósként mindig a NAV-nak megfelelő a számlázásunk. 

Funkció, funkció és még több funkció

Az elmúlt időszakban sorra érkeztek az újabb és újabb funkciók, 

Ma pedig büszkén tárhatjuk ország és világ elé, hogy mostantól még szebb, még átláthatóbb és még praktikusabb lesz a Billingo belső felhasználói felülete is!

JÖN az új Billingo felület

Megijedtél? Megszoktad a régi felületet? Már előre aggódsz, hogy mit hol találsz majd meg?

Ugyaaaan, nem kell! Ez a Billingo! 

Az eddig bejelentett és a közeljövőben érkező új funkciók miatt elkerülhetetlenné vált a Billingo felhasználói felületének átalakítása. Az volt a célunk, hogy az újabb és újabb funkciók megjelenésével és használatával is éppen olyan egyszerű és élvezetes legyen billingózni, mint ahogy már megszokhattad.  

Az elmúlt 1 évben ezért több tucat grafikus, fejlesztő és online szakértő, tanácsadó dolgozott azon, hogy az új belső felület megjelenése felhasználóbarát, logikus és áttekinthető legyen.

 Az új belső felületeket a következő 3 hónapban folyamatosan kapcsoljuk majd be a Billingo felhasználóinak, így bőven van időnk előre megismerni és megszeretni az új elrendezést. A folyamatos élesítés bevett gyakorlat a szoftverfejlesztésben. Azért van rá szükség, mert így a felmerülő nehézségek csak kevés felhasználót érintenek, azok pedig gyorsan korrigálhatók. A bekapcsolást követően folyamatosan monitorozzuk a visszajelzéseket, a funkciók működését, és ha minden rendben működik, akkor növeljük tovább a felhasználószámot. Amint a Te fiókodban is élesítettük az új felületet, belépést követően automatikusan az új designt látod majd. Semmit nem kell frissítened.

Addig is gyere, nézzük meg együtt, hogyan dolgozhatsz hamarosan még hatékonyabban!

Megújul a Billingo belső felhasználói felülete, és imádni fogod!

Az új Billingo belső felhasználói felületen

 • átláthatóbb, praktikusabb és informatívabb lesz a Számlalista oldal,
 • egyszerűbb és még logikusabb lesz a számlakészítés,
 • egyértelműbb és áttekinthetőbb lesz a Profilom menü,
 • könnyebb és gyorsabb lesz a beállítás,
 • támogatóbbá alakul a Partnerek menü,
 • átalakul a Termékek menü,
 • megújul és automatizálható lesz a Kiadások menü,
 • egyszerűbben kezelhetők az összekötések.  

Hamarosan jönnek a részletek és már készülnek a képes útmutatók is az új belső felhasználói felület megismeréséhez. 

Nagyon sokan, elképesztő lelkesedéssel és lendülettel dolgoztunk azon, hogy az új Billingo felhasználói felület szerethetőbb és élvezetesebb legyen. Reméljük, hogy Te/Ti is annyira szeretitek majd, mint mi!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér