Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 3 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, nem mindegy, ezeket kire szánod. Te sem szeretnéd vesztegetni az időd? Szedd össze az ideális csapatod minden eddiginél egyszerűbben.

munkaerőtoborzás

Egyre többen ismerik fel, hogy egy jól megfogalmazott, kellő időben és helyen publikált álláshirdetéssel megtalált kolléga az egyik legnagyobb érték. Hihetetlen időrabló folyamat az álláshirdetések megírása, feltöltése a keresőportálokra, majd a jelentkezők kiválogatása. Előfordulhat, hogy mire eljutsz az interjúztatásig, teljesen leszívják az energiáid a nem releváns jelentkezők.

Építsd fel a nyertes csapatod!

Fontos, hogy megtaláld a megfelelő kollégáid, ám ennek nem vér és veríték az ára. A HR-eseknek nehéz dolguk van, hogy megtalálják a szervezet kultúrájába illő embereket, éppen ezért jó, ha toborzásra specializálódott cégekkel is szövetkeznek a vállalatok, vagy épp okos eszközökkel automatizálják a folyamatokat. Így könnyebben megtalálhatod akár már elsőre azt a munkaerőt, aki évekig a vállalat sikeréért dolgozik.

A pozíció pontos meghatározása és a jelentkezők adatainak automatizált feldolgozása felgyorsítja a toborzási folyamatot, így néhány nap alatt be tudod tölteni a vállalkozásodban pangó üres helyeket, és akár egy próbaidőnyi bérrel egyenlő összeget is megtakaríthatsz.

Több pénz marad nálad a toborzással

Ha egyből megtalálod az álommunkaerőt, ő a betanulás után már termeli neked a bevételt. Míg ha egy elbaltázott kiválasztási folyamat után veszel fel nem megfelelő kollégát, ő sok esetben még a próbaidő után sem “hozza vissza” a belé fektetett forintális bizalmat.

Spórolhatsz az időddel is, ami jól tudjuk, hogy pénzre váltható. A hirdetések manuális feladásával hosszú órák mehetnek el, míg egy automatizációval ez percekre redukálható, vagyis gyorsan és olcsón is végighaladhatsz ezen a folyamaton.

A Billingo Toborzással milliókat spóroltak már a cégek!
Olvasok még a témában!

A Billingo Toborzáskezelő használatával a munkaerő kereséssel alig kell időt töltened, és csak a legmegfelelőbb jelöltekkel kell interjúznod. Nincs több elő-előválogatás, kínos beszélgetés, a betanulási időszak alatt feleslegesen kidobott forintszázezrek. És még csak el sem kell hagynod a felületet ahhoz, hogy álláshirdetést adj fel. Az optimalizált hirdetések pedig mindeközben jó képet festenek a cégedről.

Hogyan könnyíti meg az életed a toborzás automatizálása?

A rendszer egyszerre több állásportálra és közösségi média felületre posztolja automatikusan az álláshirdetést az általad megadott paraméterek alapján, így nem kell mindegyikre egyesével betöltened a hirdetést. Ráadásul így csak egy helyre fizetsz, ami a pénztárcádnak is jó, és sokkal egyszerűbb mindössze egy számlát adminisztrálnod. HR-esek munkáját nagyban megkönnyítheti, bizonyos esetekben pedig ki is válthatja a kollégák toborzó munkafolyamatait.

A MelonApp által üzemeltetett Billingo Toborzás a magyar munkaerőpiac nagy részéről gyűjt munkavállalókat az álláshirdetés aggregátorral, és több közösségi média felületen is megjeleníti a hirdetésed, tehát ott leszel, ahol a keresett szakemberek figyelik a hirdetéseket. A toborzó rendszer minden hirdetési kampányhoz külön toborzási stratégiát alkalmaz, amelyet automatikusan monitoroz, és tanuló algoritmusával folyamatosan optimalizál.

Az automatikus jelölt gyűjtővel a megadott állás adataiból automatikusan hirdet, és összegyűjti a jelentkezőket egy előszűrt listába. Releváns jelöltek érkeznek majd hozzád állásinterjúra, hiszen a toborzó rendszer csak ott helyez el hirdetést, ahol az adott pozícióra releváns jelöltek megtalálhatóak, és közülük is kiszűri a nem megfelelőket. Innentől tehát nem költesz felesleges hirdetésekre.

Miért jó ez neked?

Az automatizmus miatt a toborzási költségeid minimalizálhatók, a szakképzett pozíciók 60-80 ezer forintból betölthetők. Emlékezz vissza, eddig hány órát töltöttél értékes munkával ahelyett, hogy az álláshirdetésekkel foglalkoztál.

Ezzel a jövőben nem lesz probléma, hiszen a Billingo felületén már a toborzási folyamatokat is követheted a többi vállalkozást támogató megoldás mellett. 2023-tól költséghatékony toborzó megoldást alkalmazhat a te céged is, ha a Billingo Toborzást választod.

Regisztrálj még ma a Billingóra, ha szeretnéd a toborzás terhét is ledobni a válladról!


Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top