Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Műveletekhez kapcsolódó ikonok…
Velünk történt - 2015.07.23. - 1 p. olvasás

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

A Billingo fejlesztésekor nagyon fontosnak tartottuk, hogy a számlázó felülete szép és letisztult legyen, és ehhez igazodjanak az egyes funkciókat jelző ikonokok is. Mindegyiket hazánk legjobb grafikusai készítették, egyedileg, igazodva a Billingo játékos mégis hatékony személyiségéhez. Az alapműveletekhez tartozó jeleket egy csokorba szedtük.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Alapműveletekhez kapcsolódó ikonok

A Billingo legfontosabb funkciói a számlázóba belépve azonnal láthatók. Az ezekhez kapcsolódó ikonok:

Számlák Erre a gombra kattintva tudsz számlát készíteni.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Kiadások Itt viheted fel a vállalkozáshoz kapcsolódó kiadásokat.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Partnerek Ezen a felületen tudod rögzíteni és szerkeszteni a partnereket. Mindegy, hogy a bevételi vagy a kiadási oldalhoz tartoznak. Sőt, egyetlen partner egyszerre vevőd és beszállítód is lehet.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Termékek A termékek ikonra kattintva lehet rögzíteni, szerkeszteni és törölni a termékeket és szolgáltatásokat.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Időbélyegek Az időbélyegek ikon mellett megjelenő szám jelöli, hogy a havi 500 ingyenes e-számlából mennyit használtál fel. Ha eléred az 500-at, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kedvező, egyedi árat adhassunk.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Előfizetés Az előfizetés ikon alatt követheted nyomon, mennyi ideig él még az előfizetésed, illetve itt találsz minden fontos információt is vele kapcsolatban.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Beállítások A beállítások ikon alatt állíthatod be a szükséges adatokat: a cégadatokat, a számlaadatokat, a bankszámlaszámokat, a az áfa kulcsokat, a számlatömböket, az értesítéseket, itt tudsz új jelszót igényelni, itt tudod törölni Billingo fiókodat és itt tudod beállítani a kettős beléptetést is.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

API Az API ikon alatt találod a saját rendszered és a számlázó összekötéséhez szükséges információkat.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Itt tudsz titkos kulcsot is igényelni, amelyet ez a pajzs ikon jelöl.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Kézikönyv A kézikönyv ikon alatt találsz minden lényeges információt a Billingo használatával kapcsolatban. Ha elakadtál vagy kérdésed van, itt érdemes először a válasz után kutatni.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Dokumentumok A dokumentumok ikon alatt kapott helyet a NAV igazolás.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

A főoldal jobb felső sarkában találhatók a chat, a felhasználó fiók és a keresés ikonok.

Chat A chat ikonra kattintva azonnal kapcsolatba tudsz lépni ügyfélszolgálatunkkal. Szuper kis funkció, szeretjük.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Felhasználói fiók Itt ugyanúgy a vállalkozáshoz kapcsolódó adatokat tudod szerkeszteni, ahogy a beállítások menüpont alatt is.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Keresés A szabadszavas keresővel bármire rákereshetsz.

Műveletekhez kapcsolódó ikonok

Van még olyan ikon, aminek nem vagy tisztában a jelentésével? Írd meg nekünk e-mailben a hello@billingo.hu e-mail címre.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram