Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Több mint 560 000 Ft értékű Bi…
Velünk történt - 2019.09.30. - 1 p. olvasás

Több mint 560 000 Ft értékű Billingo előfizetés Az Év Webshopja nyerteseinek

2019-ben is megrendezték Az Év Webshopja online versenyt, amelynek támogatói között idén a Billingo online számlázó is feltűnt. A verseny első 3 helyezettje 6, 3 illetve 2 éves Billingo Premium előfizetést is átvehetett. A szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt 25 döntős pedig 1-1 éves Billingo Premium előfizetést kapott ajándékba, összesen több mint 560 000 Ft értékben.

Több mint 560 000 Ft értékű Billingo előfizetés Az Év Webshopja nyerteseinek

Az Év Webshopja verseny

Az e-kereskedelem évről évre egyre nagyobb szeletet hasít a kereskedelmi tortából. Kikerülhetetlen, hogy óriási webáruházak mellett több száz kis webshop is versenybe száll. Róluk sokszor kevesebbet hallunk, pedig kreatív ötletekben, zseniális megvalósításban nincs hiány, csak éppen kisebb a marketing büdzsé.

Az Év Webshopja versenyt Rácz Péter azért hívta életre. Célja a kisebb, akár most induló vagy kisebb bevétellel rendelkező webáruházak is egy kis figyelmet kaphassanak, tanulhassanak egymástól. A versenybe bárki nevezhetett, nem számít a webáruház kora, bevétele, a látogatottsága, rajongóinak száma sem. A szakmai zsűri leginkább a szakmaiságot és a kreativitást díjazza.

100%-ban automatizálható számlázás a webshopoknak

A Billingo nem titkolt célja a díjakkal az volt, hogy a verseny indulói egy valóban hasznos és a mindennapokat megkönnyítő szolgáltatással gazdagodhassanak. Hiszen a számos ingyenes Billingo webáruház pluginnal egyszerűen összeköthető webshopok számlázása így 100%-ban automatizálható. Ez jelentős adminisztrációs terhet vesz majd le a tulajdonosok válláról, miközben a könyvelés előkészítése és a pénzügyi áttekinthetőség is egyszerűbbé válik.

A díjakat Sárospataki Albert a Billingo ügyvezetője adta át 2019. szeptember 27-én, Az Év Webshopja Díjátadó Gálán, az exkluzív Spoon hajón.

Gratulálunk a nyerteseknek

1. helyezett: nutriversum.com Több mint 560 000 Ft értékű Billingo előfizetés Az Év Webshopja nyerteseinek

2. helyezett: tetoteriablak.hu Több mint 560 000 Ft értékű Billingo előfizetés Az Év Webshopja nyerteseinek

3. helyezett: idrinks.hu Több mint 560 000 Ft értékű Billingo előfizetés Az Év Webshopja nyerteseinek

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top