Új év, új tervek - így bővül, javul és szépül a Billingód 2022-ben

Billingo hírek 2022.02.01. - 8 p. olvasás

Tudtad, hogy a Billingo képernyője mögött több mint 40 fiatal és lelkes, a saját szakterületén kiemelkedően tapasztalt szakember dolgozik folyamatosan? Fejlesztőink, termékmenedzsereink és minden csapattársunk is azon munkálkodnak, hogy még élvezetesebb, könnyebb és hatékonyabb legyen billingózni. Gyere, eláruljunk, mi mindennel készülünk 2022-ben!

Profibb és átláthatóbb Vezérlőpultot kapsz

A Vezérlőpult a Billingo központi része. A pont, ahol a vállalkozásod legfontosabb adatai összefutnak. 2022-ban azt a nem kis célt tűztük ki magunk elé, hogy a Vezérlőpultodat még inkább a saját igényeidnek megfelelően tudd használni.

A vezérlőpult októberi indulása óta több ezer felhasználói visszajelzést gyűjtöttünk be és több száz véleményt hallgattunk meg, további UX szakértőket vontunk be, hogy a mostaninál egy lényegesen interaktívabb, látványosabb és átláthatóbb felületet hozzunk létre.

Érkeznek az újabb felületnézetek és még újabb widgetek a Billingo szolgáltatások adataival. Így az eddigieknél jóval pontosabban válogathatod majd össze, milyen, számodra fontos információkat szeretnél látni. Látványos lesz szintlépés, és biztosan szeretni fogod.

Megújul a KATA Asszisztens

Újjászületik a KATÁs vállalkozóink kedvenc funkciója is. A KATA Asszisztenst további hasznos funkciókkal egészítjük ki. Bővülnek a beállítási lehetőségek, így a jelenleginél jóval több információval szolgálhat majd katásainknak a mindennapi működésünkről. Ezzel együtt megújul és még interaktívabbá válik a dashboard felület is, így akár kattintás nélkül is minden adat szem elé kerül.

Látványos szintet lép az újonnan bevezetett Készletkezelő

MVP (Minimum viable product, vagyis a legkorábban használható működőképes) szolgáltatásként indult decemberben a Billingo Készletkezelő. A 2022-es év egyik kiemelt célkitűzése funkció fejlesztése és bővítése a raktározási szakértők közreműködésével és felhasználóinktól érkezett építő jellegű visszajelzések alapján.

A legfontosabb újítás a Készletkezelő és az online számlázó összekötése lesz, így a készletváltozásokkal szinkronban a számlák és más bizonylatok is a beállításaidnak megfelelően, automatikusan készülhetnek.

Mindeközben megalkotjuk a Készletkezelő API-kat is, hogy egy tökéletes, automatizált rendszert alakíthass ki. Pl. más rendszereiddel összekapcsolódva tudod kezelni a készletváltozásokat és más készletkezelési műveleteket is. Sőt, tovább bővítjük a Készletkezelő funkciókat is, hogy minél több folyamatban tudja egyszerűsíteni a munkádat.


Érkezik a Billingo Dokumentumkezelő

A vállalkozáson belüli és az ügyfél-könyvelő közti információcserét és kollaborációs folyamatok optimalizálását támogatja majd az új Dokumentumkezelő szolgáltatás, ami a dokumentumok rendszerezése mellett a digitális cégvezetés és könyvelési gyakorlat kialakításában is fontos mérföldkő lehet a vállalkozásod számára.

#papirmentesiroda

Még hatékonyabbá válik a Billingo Ads

Tudtad, hogy a számlaletöltő oldalak megnyitási aránya több, mint 90%?

Különösen fontos ezért, hogy a Billingo Ads-ben beállított számlaletöltő oldalaid ne csak üzenetükben, de megjelenésükben is fejlődjenek.

UX- és marketingszakértők bevonásával ezért továbbfejlesztjük a Billingo Ads számlaletöltő oldalak megjelenési felületeit, hogy javuljon a reszponzivitás, a megjelenési formátumok, valamint a konverziós és átkattintási arány.

Jön a Házipénztár funkció

Az új Házipénztár funkció bevezetésével a Billingo a fő pénzügyi adatközpontoddá alakulhat. Hiszen a különböző bankszámláid adatait aggregáló Bankszinkron mellé a készpénzes pénzmozgások is rögzíthetők a rendszerben.

Így egyszerre válnak átláthatóbbá a készpénz-állománnyal kapcsolatos adatok és információk, miközben teljeskörű és mindig naprakész cash-flow adatokat is láthatsz.

Új funkciókkal bővül a partner- és termékkezelés

A Partner- és termékkezelés jelentősen több új funkcióval egészül ki idén, így még több és még kiterjedtebb információkat, professzionálisabb menedzselési lehetőségeket nyújt majd neked és munkatársaidnak egyaránt.

Hatékonyabb munkavégzés és még több információ a Könyvelői fiókban

2022-ben jelentősen kibővül a Billingós könyvelőink munkatere, a Könyvelői fiók is.

Az új felületet még több funkcióval bővítjük, új lehetőséget biztosítunk az ügyfél és könyvelője közötti hatékonyabb együttműködéshez és szélesednek a könyvelői jogkörök is a rendszerben.

Így a Billingós könyvelők egy szuperhatékony eszközt kapnak ügyfélkapcsolataik menedzseléséhez.

Új automatizmusok és további bankok a Bankszinkronban

Sokak által várt és a Billingóban is kiemelt funkcióként új, fontos szintet lép a Billingo Bankszinkron.

Szinte teljes mértékben automatizáljuk a banki tranzakciók és a számlák összepárosítását, így a legtöbb esetben teljesen automatikussá válik a pénzügyi ellenőrzés folyamata.

Érkeznek a várva várt új banki összekötések is. A tervek szerint a MagnetBank, a Gránit Bank és az Erste Bank integrációval bővül rövidesen a banki összekötések listája.

Sőt, a banki "nem könyvelt tételek" kezelését is megoldjuk, így a bank és a Billingo közötti egyes tételek pár napos csúszását is azonnalira hozzuk.

Ugye láttad, hogy már a Takarékbank integráció is elérhető a Billingo Bankszinkronban?
Részletek »


Új követeléskezelő eszközök érkeznek a lejárt számlák kezeléséhez

A Billingóban mindent megteszünk, hogy az elvégzett munkádért jogos és megérdemelt bevételed minél előbb a bankszámládra kerülhessen. Ezt támogatják az automatizálható fizetési értesítők és a felszólítások, a Fizetési kérelem funkció és a Partnerfigyelő negatív eseményekről szóló értesítői is.

A 2022-ben érkező új követeléskezelő eszközökkel azonban minden eddiginél hatékonyabban tudod majd menedzselni a lejárt számláidat és jelentősen csökkentheted az üzleti kockázatodat is.

Új jogosultságok még több feladatod delegálásához

Már az év elején új, asszisztensi hozzáféréssel bővült a Jogusultságkezelés funkció.

2022-es év során még több és még részletesebb jogosultságokkal bővítjük a rendszert, hogy a szerteágazó és sokrétű feladataidat még egyszerűbben tudd átadni a munkatársaidnak. Ők pedig szinte személyre szabottan láthassák és kezelhessék a feladataik elvégzéséhez szükséges funkciókat.

Még okosabb lesz a Billingo MobilAPP

Tudtad, hogy a Billingo MobilAPP átlagosan 4,8-as értékelést kap a felhasználóktól? WOW, de nagyon büszkék vagyunk rá.

Haladunk is tovább az okosításával. Folyamatosan élesítjük az újabb és újabb fejlesztéseket. Az idei évben pedig bekerül a MobilAPP funkciói közé

  • a céginformációs szolgáltatás,
  • a Partnerfigyelő,
  • a Vezérlőpult adatai,
  • a Fizetési kérelem funkció,
  • a Bankszinkronban lévő bankszámla tranzakciók és egyenlegek adatai,
  • a Készletkezelő és leltárfunkció
  • és bővül a termék- és partnerkezelő funkció is.

De ez még nem minden. Sokak kérésére a mobilos megjelenés mellett az MobilAPP-ot tabletnézetre is lefejlesztjük, így hamarosan iOS és Android-alapú tabletekre is letölthető lesz az alkalmazás.

Töltsd le az alkalmazást!

Fekete vagy fehér? Legyen mindkettő

Vérbeli vállalkozóként sokszor éjszakában nyúlóan dolgozol? Mi is. Éppen ezért tudjuk mennyivel kényelmesebb a szemnek, ha sötétedés után a képernyő is igazodik a fényviszonyok változásához.

Ezért is kerül hamarosan a Billingóba a Dark (Night vagy sötét) mód is. Így ha sötétben billingózol, a képernyő árnyalata is sötétebb tónusra vált. Az újdonság az asztali eszközökön, a mobilos és tabletes verziókban egyaránt elérhető lesz.

Szintet lép az előnézet funkció

Építő jellegű kritikaként érkezett az ügyfélszolgálatra, hogy a számlák és más bizonylatok csak a PDF letöltését követően tekinthetők meg.

Az idei év fejlesztési listáján ennek megoldása is kiemelt helyen szerepel. Így az elkészített bizonylatokat egyetlen gombnyomással, letöltés nélkül is megnézheted majd. Köszönjük a hasznos javaslatot.

Jön a tömeges nyomtatás funkció

Szintén felhasználói igény hívta életre a tömeges nyomtatási lehetőség kialakítását. Az új fejlesztéssel a kijelölt bizonylatokat egyetlen paranccsal, együtt nyomtathatod majd ki.

Billingo tipp: A Billingo Basic, Standard és Pro csomagok a korlátlan e-számla küldési lehetőséget is tartalmazzák. Így nem kell nyomtatnod és tárolnod a bizonylatokat. E-mailben továbbíthatod őket a vevődnek és elég azokat digitálisan megőrizni. Mindezt már havi 790 Ft+áfától.

Fejlődik az Ügykezelő

A 2021-ben bemutatott 4 új bizonylattípus (árajánlat, megrendelőlap, szállítólevél és teljesítési igazolás) bevezetésével új távlatok nyíltak a megrendelési folyamatok dokumentálásában.

2022-ben pedig még okosabb lesz az Ügykezelő rendszere:

  • összefűzheted a bizonylatokat, így akár több szállítólevél összekapcsolásával állíthatsz ki egyetlen számlát, vagy akár 2-3 részből álló árajánlat alapján egyetlen közös megrendelőlapot,
  • még átláthatóbbá alakítjuk a folyamatokat, így könnyebben és egyszerűbben menedzselheted az ügyeidet.

…. és persze ez még nem minden.

Ahogy már a Billingótól eddig is megszokhattad, még több izgalmas újítással, innovatív fejlesztéssel készülünk.

Nagyon nyitottak vagyunk a visszajelzésedre, várjuk a javaslataidat és ötleteidet ügyfélszolgálatunkra, hogy még jobbá, okosabbá és hatékonyabbá tehessük a Billingódat és élvezetesebbé a billingózást élményét.

Izgalmas 2022-es év lesz!
Vágjunk is bele!

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top