Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Új év, új tervek - így bővül, …
Velünk történt - 2022.02.01. - 8 p. olvasás

Új év, új tervek - így bővül, javul és szépül a Billingód 2022-ben

Tudtad, hogy a Billingo képernyője mögött több mint 40 fiatal és lelkes, a saját szakterületén kiemelkedően tapasztalt szakember dolgozik folyamatosan? Fejlesztőink, termékmenedzsereink és minden csapattársunk is azon munkálkodnak, hogy még élvezetesebb, könnyebb és hatékonyabb legyen billingózni. Gyere, eláruljunk, mi mindennel készülünk 2022-ben!

Új év, új tervek - így bővül, javul és szépül a Billingód 2022-ben

Profibb és átláthatóbb Vezérlőpultot kapsz

A Vezérlőpult a Billingo központi része. A pont, ahol a vállalkozásod legfontosabb adatai összefutnak. 2022-ban azt a nem kis célt tűztük ki magunk elé, hogy a Vezérlőpultodat még inkább a saját igényeidnek megfelelően tudd használni.

A vezérlőpult októberi indulása óta több ezer felhasználói visszajelzést gyűjtöttünk be és több száz véleményt hallgattunk meg, további UX szakértőket vontunk be, hogy a mostaninál egy lényegesen interaktívabb, látványosabb és átláthatóbb felületet hozzunk létre.

Érkeznek az újabb felületnézetek és még újabb widgetek a Billingo szolgáltatások adataival. Így az eddigieknél jóval pontosabban válogathatod majd össze, milyen, számodra fontos információkat szeretnél látni. Látványos lesz szintlépés, és biztosan szeretni fogod.

Megújul a KATA Asszisztens

Újjászületik a KATÁs vállalkozóink kedvenc funkciója is. A KATA Asszisztenst további hasznos funkciókkal egészítjük ki. Bővülnek a beállítási lehetőségek, így a jelenleginél jóval több információval szolgálhat majd katásainknak a mindennapi működésünkről. Ezzel együtt megújul és még interaktívabbá válik a dashboard felület is, így akár kattintás nélkül is minden adat szem elé kerül.

Látványos szintet lép az újonnan bevezetett Készletkezelő

MVP (Minimum viable product, vagyis a legkorábban használható működőképes) szolgáltatásként indult decemberben a Billingo Készletkezelő. A 2022-es év egyik kiemelt célkitűzése funkció fejlesztése és bővítése a raktározási szakértők közreműködésével és felhasználóinktól érkezett építő jellegű visszajelzések alapján.

A legfontosabb újítás a Készletkezelő és az online számlázó összekötése lesz, így a készletváltozásokkal szinkronban a számlák és más bizonylatok is a beállításaidnak megfelelően, automatikusan készülhetnek.

Mindeközben megalkotjuk a Készletkezelő API-kat is, hogy egy tökéletes, automatizált rendszert alakíthass ki. Pl. más rendszereiddel összekapcsolódva tudod kezelni a készletváltozásokat és más készletkezelési műveleteket is. Sőt, tovább bővítjük a Készletkezelő funkciókat is, hogy minél több folyamatban tudja egyszerűsíteni a munkádat.


Érkezik a Billingo Dokumentumkezelő

A vállalkozáson belüli és az ügyfél-könyvelő közti információcserét és kollaborációs folyamatok optimalizálását támogatja majd az új Dokumentumkezelő szolgáltatás, ami a dokumentumok rendszerezése mellett a digitális cégvezetés és könyvelési gyakorlat kialakításában is fontos mérföldkő lehet a vállalkozásod számára.

#papirmentesiroda

Még hatékonyabbá válik a Billingo Ads

Tudtad, hogy a számlaletöltő oldalak megnyitási aránya több, mint 90%?

Különösen fontos ezért, hogy a Billingo Ads-ben beállított számlaletöltő oldalaid ne csak üzenetükben, de megjelenésükben is fejlődjenek.

UX- és marketingszakértők bevonásával ezért továbbfejlesztjük a Billingo Ads számlaletöltő oldalak megjelenési felületeit, hogy javuljon a reszponzivitás, a megjelenési formátumok, valamint a konverziós és átkattintási arány.

Jön a Házipénztár funkció

Az új Házipénztár funkció bevezetésével a Billingo a fő pénzügyi adatközpontoddá alakulhat. Hiszen a különböző bankszámláid adatait aggregáló Bankszinkron mellé a készpénzes pénzmozgások is rögzíthetők a rendszerben.

Így egyszerre válnak átláthatóbbá a készpénz-állománnyal kapcsolatos adatok és információk, miközben teljeskörű és mindig naprakész cash-flow adatokat is láthatsz.

Új funkciókkal bővül a partner- és termékkezelés

A Partner- és termékkezelés jelentősen több új funkcióval egészül ki idén, így még több és még kiterjedtebb információkat, professzionálisabb menedzselési lehetőségeket nyújt majd neked és munkatársaidnak egyaránt.

Hatékonyabb munkavégzés és még több információ a Könyvelői fiókban

2022-ben jelentősen kibővül a Billingós könyvelőink munkatere, a Könyvelői fiók is.

Az új felületet még több funkcióval bővítjük, új lehetőséget biztosítunk az ügyfél és könyvelője közötti hatékonyabb együttműködéshez és szélesednek a könyvelői jogkörök is a rendszerben.

Így a Billingós könyvelők egy szuperhatékony eszközt kapnak ügyfélkapcsolataik menedzseléséhez.

Új automatizmusok és további bankok a Bankszinkronban

Sokak által várt és a Billingóban is kiemelt funkcióként új, fontos szintet lép a Billingo Bankszinkron.

Szinte teljes mértékben automatizáljuk a banki tranzakciók és a számlák összepárosítását, így a legtöbb esetben teljesen automatikussá válik a pénzügyi ellenőrzés folyamata.

Érkeznek a várva várt új banki összekötések is. A tervek szerint a MagnetBank, a Gránit Bank és az Erste Bank integrációval bővül rövidesen a banki összekötések listája.

Sőt, a banki "nem könyvelt tételek" kezelését is megoldjuk, így a bank és a Billingo közötti egyes tételek pár napos csúszását is azonnalira hozzuk.

Ugye láttad, hogy már a Takarékbank integráció is elérhető a Billingo Bankszinkronban?
Részletek »


Új követeléskezelő eszközök érkeznek a lejárt számlák kezeléséhez

A Billingóban mindent megteszünk, hogy az elvégzett munkádért jogos és megérdemelt bevételed minél előbb a bankszámládra kerülhessen. Ezt támogatják az automatizálható fizetési értesítők és a felszólítások, a Fizetési kérelem funkció és a Partnerfigyelő negatív eseményekről szóló értesítői is.

A 2022-ben érkező új követeléskezelő eszközökkel azonban minden eddiginél hatékonyabban tudod majd menedzselni a lejárt számláidat és jelentősen csökkentheted az üzleti kockázatodat is.

Új jogosultságok még több feladatod delegálásához

Már az év elején új, asszisztensi hozzáféréssel bővült a Jogusultságkezelés funkció.

2022-es év során még több és még részletesebb jogosultságokkal bővítjük a rendszert, hogy a szerteágazó és sokrétű feladataidat még egyszerűbben tudd átadni a munkatársaidnak. Ők pedig szinte személyre szabottan láthassák és kezelhessék a feladataik elvégzéséhez szükséges funkciókat.

Még okosabb lesz a Billingo MobilAPP

Tudtad, hogy a Billingo MobilAPP átlagosan 4,8-as értékelést kap a felhasználóktól? WOW, de nagyon büszkék vagyunk rá.

Haladunk is tovább az okosításával. Folyamatosan élesítjük az újabb és újabb fejlesztéseket. Az idei évben pedig bekerül a MobilAPP funkciói közé

  • a céginformációs szolgáltatás,
  • a Partnerfigyelő,
  • a Vezérlőpult adatai,
  • a Fizetési kérelem funkció,
  • a Bankszinkronban lévő bankszámla tranzakciók és egyenlegek adatai,
  • a Készletkezelő és leltárfunkció
  • és bővül a termék- és partnerkezelő funkció is.

De ez még nem minden. Sokak kérésére a mobilos megjelenés mellett az MobilAPP-ot tabletnézetre is lefejlesztjük, így hamarosan iOS és Android-alapú tabletekre is letölthető lesz az alkalmazás.

Töltsd le az alkalmazást!

Fekete vagy fehér? Legyen mindkettő

Vérbeli vállalkozóként sokszor éjszakában nyúlóan dolgozol? Mi is. Éppen ezért tudjuk mennyivel kényelmesebb a szemnek, ha sötétedés után a képernyő is igazodik a fényviszonyok változásához.

Ezért is kerül hamarosan a Billingóba a Dark (Night vagy sötét) mód is. Így ha sötétben billingózol, a képernyő árnyalata is sötétebb tónusra vált. Az újdonság az asztali eszközökön, a mobilos és tabletes verziókban egyaránt elérhető lesz.

Szintet lép az előnézet funkció

Építő jellegű kritikaként érkezett az ügyfélszolgálatra, hogy a számlák és más bizonylatok csak a PDF letöltését követően tekinthetők meg.

Az idei év fejlesztési listáján ennek megoldása is kiemelt helyen szerepel. Így az elkészített bizonylatokat egyetlen gombnyomással, letöltés nélkül is megnézheted majd. Köszönjük a hasznos javaslatot.

Jön a tömeges nyomtatás funkció

Szintén felhasználói igény hívta életre a tömeges nyomtatási lehetőség kialakítását. Az új fejlesztéssel a kijelölt bizonylatokat egyetlen paranccsal, együtt nyomtathatod majd ki.

Billingo tipp: A Billingo Basic, Standard és Pro csomagok a korlátlan e-számla küldési lehetőséget is tartalmazzák. Így nem kell nyomtatnod és tárolnod a bizonylatokat. E-mailben továbbíthatod őket a vevődnek és elég azokat digitálisan megőrizni. Mindezt már havi 790 Ft+áfától.

Fejlődik az Ügykezelő

A 2021-ben bemutatott 4 új bizonylattípus (árajánlat, megrendelőlap, szállítólevél és teljesítési igazolás) bevezetésével új távlatok nyíltak a megrendelési folyamatok dokumentálásában.

2022-ben pedig még okosabb lesz az Ügykezelő rendszere:

  • összefűzheted a bizonylatokat, így akár több szállítólevél összekapcsolásával állíthatsz ki egyetlen számlát, vagy akár 2-3 részből álló árajánlat alapján egyetlen közös megrendelőlapot,
  • még átláthatóbbá alakítjuk a folyamatokat, így könnyebben és egyszerűbben menedzselheted az ügyeidet.

…. és persze ez még nem minden.

Ahogy már a Billingótól eddig is megszokhattad, még több izgalmas újítással, innovatív fejlesztéssel készülünk.

Nagyon nyitottak vagyunk a visszajelzésedre, várjuk a javaslataidat és ötleteidet ügyfélszolgálatunkra, hogy még jobbá, okosabbá és hatékonyabbá tehessük a Billingódat és élvezetesebbé a billingózást élményét.

Izgalmas 2022-es év lesz!
Vágjunk is bele!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér