Újdonságok a Bankszinkronban és az iOS MobilAPPban

Billingo hírek 2022.04.05. - 2 p. olvasás

Hasznos újdonsággal bővült a Bankszinkron és 2 fontos újdonság is elérhető már a Billingo MobilAPP iOS-es verziójában is. Mutatjuk, mennyivel okosabb lett ismét a Billingo.

Újdonságok a Bankszinkronban és az iOS MobilAPPban

ÚJ! Részletesebb információk a Bankszinkron párosításban

A Billingo Bankszinkronban megjelenő utalásokat néhány gombnyomással párosíthatod a hozzá tartozó számlával. A funkciót az elmúlt időszakban felhasználói visszajelzések alapján tovább bővítettük, így mostantól az eddigieknél több információ áll a billingósok rendelkezésére. 

A párosítás során mostantól a Bankszinkronban látszik a 

  • bank neve
  • a partner neve
  • a bizonylat azonosítója, 
  • a közlemény, 
  • az értéknap, 
  • a státusz, 
  • a bizonylat típusa, 
  • a tranzakció összege,
  • a párosítás összege. 

További újdonság, hogy a tranzakcióval kapcsolatban külön megjegyzést is rögzíthetsz, így a jelenlegi információid később is a rendelkezésedre állnak. 

ÚJ! Megérkezett a Céginfó adatbázis a MobilAPP iOS verziójába is

Céginfó előfizetőként mostantól bármerre jársz, a Billingo MobilAPP-ban bármilyen hazai cég adatait pillanatok alatt ellenőrizheted. 

Szuperhasznos lesz tárgyalás előtt, ha gyorsan akarod ellenőrizni a székhely- vagy más céges adatokat, rápillantanál egy partnered pénzügyi információra. 

A Céginfó iOS mobilverziójában ugyanúgy eléred a cégadatokat, a pénzügyi- és létszámadatokat, a vezetőséggel kapcsolatos információkat, a pénzügyi beszámolókat, a cégkivonatot és a letölthető dokumentumokat is. 

A Céginfó használatához előfizetés szükséges. Megnézem »

Új! Partnerfigyelés iOS mobilokon is


Mostantól a MobilAPP iOS verziójából is kezelheted a Partnerfigyelőt is. Így bármikor, pillanatok alatt állíthatsz be újabb és újabb megfigyeléseket, a rendszer pedig azonnal értesít, ha negatív vagy pozitív változás történik a cégadatokban. 

A Partnerfigyelő használatához előfizetés szükséges. Megnézem »

ÚJ! Küldj Fizetési kérelmet iOS MobilAPP-ból is

Megérkezett a Fizetési kérelem funkció a Billingo MobilAPP iOS verziójába is. Így a fizetési kérelmet akár utólag, mobilról is kiküldheted. Ez azért jó, mert így az utaláshoz szükséges adatok azonnal megjelennek a partnered netbankjában, és a jóváhagyásával már utalhat is. 

A funkció a számla melletti műveleti gombról vagy a fizetési státusz ikonról is elérheted.

Nincs még Billingo MobilAPP-od? 

Töltsd le egyszerűen

ÚJ! Vadonatúj számlasablon a részletes nettó és bruttó árakhoz

Felhasználói igényként merült fel, hogy egyes esetekben hasznos lenne, ha a nettó és bruttó egységárakat is minden egyes tételnél, külön-külön is feltüntetnénk. 

Megcsináltuk! 

Az új számlasablon a Bruttó árral is nevet viseli és a nettó egységár mellett a bruttó egységár is minden egyes tétel esetén külön is látszik. Ezek mellett a mennyiséggel növelt nettó és bruttó ár is. 

Az új számlasablont a Beállítások/Bizonylatbeállítások/Bizonylattömbök menüben, az adott számlatömb melletti műveleti gombra kattintva tudod beállítani.

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top