Újdonságok a Bankszinkronban és az iOS MobilAPPban

Billingo hírek 2022.04.05. - 2 p. olvasás

Hasznos újdonsággal bővült a Bankszinkron és 2 fontos újdonság is elérhető már a Billingo MobilAPP iOS-es verziójában is. Mutatjuk, mennyivel okosabb lett ismét a Billingo.

ÚJ! Részletesebb információk a Bankszinkron párosításban

A Billingo Bankszinkronban megjelenő utalásokat néhány gombnyomással párosíthatod a hozzá tartozó számlával. A funkciót az elmúlt időszakban felhasználói visszajelzések alapján tovább bővítettük, így mostantól az eddigieknél több információ áll a billingósok rendelkezésére. 

A párosítás során mostantól a Bankszinkronban látszik a 

  • bank neve
  • a partner neve
  • a bizonylat azonosítója, 
  • a közlemény, 
  • az értéknap, 
  • a státusz, 
  • a bizonylat típusa, 
  • a tranzakció összege,
  • a párosítás összege. 

További újdonság, hogy a tranzakcióval kapcsolatban külön megjegyzést is rögzíthetsz, így a jelenlegi információid később is a rendelkezésedre állnak. 

ÚJ! Megérkezett a Céginfó adatbázis a MobilAPP iOS verziójába is

Céginfó előfizetőként mostantól bármerre jársz, a Billingo MobilAPP-ban bármilyen hazai cég adatait pillanatok alatt ellenőrizheted. 

Szuperhasznos lesz tárgyalás előtt, ha gyorsan akarod ellenőrizni a székhely- vagy más céges adatokat, rápillantanál egy partnered pénzügyi információra. 

A Céginfó iOS mobilverziójában ugyanúgy eléred a cégadatokat, a pénzügyi- és létszámadatokat, a vezetőséggel kapcsolatos információkat, a pénzügyi beszámolókat, a cégkivonatot és a letölthető dokumentumokat is. 

A Céginfó használatához előfizetés szükséges. Megnézem »

Új! Partnerfigyelés iOS mobilokon is


Mostantól a MobilAPP iOS verziójából is kezelheted a Partnerfigyelőt is. Így bármikor, pillanatok alatt állíthatsz be újabb és újabb megfigyeléseket, a rendszer pedig azonnal értesít, ha negatív vagy pozitív változás történik a cégadatokban. 

A Partnerfigyelő használatához előfizetés szükséges. Megnézem »

ÚJ! Küldj Fizetési kérelmet iOS MobilAPP-ból is

Megérkezett a Fizetési kérelem funkció a Billingo MobilAPP iOS verziójába is. Így a fizetési kérelmet akár utólag, mobilról is kiküldheted. Ez azért jó, mert így az utaláshoz szükséges adatok azonnal megjelennek a partnered netbankjában, és a jóváhagyásával már utalhat is. 

A funkció a számla melletti műveleti gombról vagy a fizetési státusz ikonról is elérheted.

Nincs még Billingo MobilAPP-od? 

Töltsd le egyszerűen

ÚJ! Vadonatúj számlasablon a részletes nettó és bruttó árakhoz

Felhasználói igényként merült fel, hogy egyes esetekben hasznos lenne, ha a nettó és bruttó egységárakat is minden egyes tételnél, külön-külön is feltüntetnénk. 

Megcsináltuk! 

Az új számlasablon a Bruttó árral is nevet viseli és a nettó egységár mellett a bruttó egységár is minden egyes tétel esetén külön is látszik. Ezek mellett a mennyiséggel növelt nettó és bruttó ár is. 

Az új számlasablont a Beállítások/Bizonylatbeállítások/Bizonylattömbök menüben, az adott számlatömb melletti műveleti gombra kattintva tudod beállítani.

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top