Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újdonságok a Bankszinkronban é…
Velünk történt - 2022.04.05. - 2 p. olvasás

Újdonságok a Bankszinkronban és az iOS MobilAPPban

Hasznos újdonsággal bővült a Bankszinkron és 2 fontos újdonság is elérhető már a Billingo MobilAPP iOS-es verziójában is. Mutatjuk, mennyivel okosabb lett ismét a Billingo.

Újdonságok a Bankszinkronban és az iOS MobilAPPban

ÚJ! Részletesebb információk a Bankszinkron párosításban

A Billingo Bankszinkronban megjelenő utalásokat néhány gombnyomással párosíthatod a hozzá tartozó számlával. A funkciót az elmúlt időszakban felhasználói visszajelzések alapján tovább bővítettük, így mostantól az eddigieknél több információ áll a billingósok rendelkezésére. 

A párosítás során mostantól a Bankszinkronban látszik a 

  • bank neve
  • a partner neve
  • a bizonylat azonosítója, 
  • a közlemény, 
  • az értéknap, 
  • a státusz, 
  • a bizonylat típusa, 
  • a tranzakció összege,
  • a párosítás összege. 

További újdonság, hogy a tranzakcióval kapcsolatban külön megjegyzést is rögzíthetsz, így a jelenlegi információid később is a rendelkezésedre állnak. 

ÚJ! Megérkezett a Céginfó adatbázis a MobilAPP iOS verziójába is

Céginfó előfizetőként mostantól bármerre jársz, a Billingo MobilAPP-ban bármilyen hazai cég adatait pillanatok alatt ellenőrizheted. 

Szuperhasznos lesz tárgyalás előtt, ha gyorsan akarod ellenőrizni a székhely- vagy más céges adatokat, rápillantanál egy partnered pénzügyi információra. 

A Céginfó iOS mobilverziójában ugyanúgy eléred a cégadatokat, a pénzügyi- és létszámadatokat, a vezetőséggel kapcsolatos információkat, a pénzügyi beszámolókat, a cégkivonatot és a letölthető dokumentumokat is. 

A Céginfó használatához előfizetés szükséges. Megnézem »

Új! Partnerfigyelés iOS mobilokon is


Mostantól a MobilAPP iOS verziójából is kezelheted a Partnerfigyelőt is. Így bármikor, pillanatok alatt állíthatsz be újabb és újabb megfigyeléseket, a rendszer pedig azonnal értesít, ha negatív vagy pozitív változás történik a cégadatokban. 

A Partnerfigyelő használatához előfizetés szükséges. Megnézem »

ÚJ! Küldj Fizetési kérelmet iOS MobilAPP-ból is

Megérkezett a Fizetési kérelem funkció a Billingo MobilAPP iOS verziójába is. Így a fizetési kérelmet akár utólag, mobilról is kiküldheted. Ez azért jó, mert így az utaláshoz szükséges adatok azonnal megjelennek a partnered netbankjában, és a jóváhagyásával már utalhat is. 

A funkció a számla melletti műveleti gombról vagy a fizetési státusz ikonról is elérheted.

Nincs még Billingo MobilAPP-od? 

Töltsd le egyszerűen

ÚJ! Vadonatúj számlasablon a részletes nettó és bruttó árakhoz

Felhasználói igényként merült fel, hogy egyes esetekben hasznos lenne, ha a nettó és bruttó egységárakat is minden egyes tételnél, külön-külön is feltüntetnénk. 

Megcsináltuk! 

Az új számlasablon a Bruttó árral is nevet viseli és a nettó egységár mellett a bruttó egységár is minden egyes tétel esetén külön is látszik. Ezek mellett a mennyiséggel növelt nettó és bruttó ár is. 

Az új számlasablont a Beállítások/Bizonylatbeállítások/Bizonylattömbök menüben, az adott számlatömb melletti műveleti gombra kattintva tudod beállítani.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023