Sikersztorik

„KATA-s vagyok, úgyhogy Billingózok”

Nézd meg a történetet (00:40)

Több hazai és külföldi vállalkozást is üzemeltet, az itthoni számlázáshoz ugyanakkor kizárólag a Billingót használja. A „miért” kérdésről, valamint a vállalkozói gondolkodásáról és hitvallásáról mesélt nekünk Ivánka Iván.

Mesélsz kicsit a vállalkozói tevékenységedről?

Már kora gyerekkoromban is érdekelt a vállalkozósdi. Mára eljutottam oda, hogy a saját munkarendemben dolgozom. Vagyis ott, akikkel, és amikor személy szerint én szeretnék.

Vállalkozóként a lehetőségeket én hozom létre saját magamnak, egyúttal a megoldásaim is a saját névjegyemmé válnak. Olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesztek, amiket imádok. Kiállok azért, amiben hiszek, és van hatásom arra, hogy egy jobb világban éljünk

A HubHub projektről

Business Development Managerként dolgozom a HubHub coworking iroda sikeréért. Persze azt hozzá kell tenni, hogy a HubHub több szimpla coworking irodánál. A gondos odafigyeléssel kialakított terek, illetve a belvárosi lokáció persze sokat hozzáad a környezet értékéhez.

Mindezek mellett pedig rendszeres oktatásokkal, illetve a közösséget összekovácsoló közösségi élményekkel igyekszünk tenni azért, hogy a HubHub egyre több és több sikersztorihoz járuljon hozzá.

Milyen indíttatásból döntöttél a Billingo használata mellett?

Olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesztek, amiket imádok. Mindig számíthatok a Billingóra, ami egyébként sokkal több egyszerű számlázóprogramnál. Inkább egy pénzügyi segéd.

Ebből már sejthető, hogy roppant mód elégedett vagyok vele. Ráadásul egy kezdőnek is egyértelmű a használata. A Billingo nekem és az ügyfeleimnek is gyorsabbá, egyszerűbbé, és kényelmesebbé varázsolja a számlázást.

Úgy is fogalmazhatok, hogy KATA-s vagyok, úgyhogy Billingózok.

Miként hasznosul a Billingo a vállalkozásaid működésében?

Ahogy fentebb is utaltam rá, már óvodában is csencseltem, általános iskolában kereskedtem, ezért vállalkozni nekem mindig is egy természetes dolognak tűnt. Jelenleg is több EU-n belüli és kívüli céggel számlázom.

Azonban Magyarországon az üzletfejlesztési szakértői és tanácsadói tevékenységem keretében is kizárólag a Billingót használom. Jelenleg is KATA hatálya alatt adózom, és egy álom ez a kettő együtt. Egyszerű, kényelmes, gyors, egyértelmű, továbbá megbízható az, amit a Billingo nyújt a számomra.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére