A Billingo online számlázó blogja. Ismerd meg a billingót

5 érv, amiért Neked is megéri online számlázóra váltani

2018-08-09 - Hírek

Miért ülnél egész nap az irodában vagy hurcolnál folyamatosan kézi számlatömböket magaddal, mikor online számlázódat akár a telefonodról is elérheted a nap bármely pontján? Így akármerre is jársz a számlázó programok összes előnyét kiélvezheted, ezért össze is gyűjtöttünk 5 olyan érvet, ami után nem is érted majd, eddig, hogy bírtad ki egy felhő alapú számlázó nélkül.

1. Bárhol, bármikor és bármilyen eszközről élvezheted az online számlázás előnyeit

A felhő alapú számlázók legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy nem kell őket telepíteni. Így teljesen mindegy, hogy milyen operációs rendszert használsz a céges és privát telefonodon, az otthoni és az irodai gépen, bármilyen eszközről beléphetsz fiókodba, mindezt teljes biztonságban.

Vagyis az összes olyan kényelmi funkciót, amelyek rugalmasabbá és hatékonyabbá teszik vállalkozásod számlázását szó szerint bárhol és bármikor eléred, ahol van internet kapcsolatod. Igen, még a hétvégi grillparti vagy a hétfő esti nagybevásárlás közben is, hiszen többé nem kell az irodában ülnöd és késő estig túlórázni csak azért, hogy néhány számlát kiállíts.

2. Egy felhő alapú számlázóval rengeteg időt takaríthatsz meg

Egy online számlázóval nemcsak rugalmasabbá teheted a napi beosztásodat, hanem rengeteg időt is megspórolhatsz a számlák kiállításán, küldésén és tárolásán egyaránt. A Billingónál például a rendszer az Opten-, a partner- és a termékadatbázis segítségével néhány kattintás után másodpercek alatt kitölti helyetted és elkészíti a számlát.

Amit elektronikus számlaként mentve akár e-mailben is továbbíthatsz vásárlóidnak még több időt nyerve. Ezen kívül a számlák tárolásán sem kell aggódnod, hiszen a rendszer korlátlan ideig, a törvényi előírásoknak megfelelően megőrzi őket, így búcsút inthetsz a dobozokban porosodó papírhalmok közti kutakodásnak. És akkor azt még nem is említettük, hogy a fizetési értesítők és felszólítások küldését is automatizálhatod.

3. Elegáns és profi megoldásokkal nyűgözheted le ügyfeleidet

Az online számlázók előnyeit nemcsak cégen belül használhatod ki. Amellett ugyanis, hogy kényelmesebbé és hatékonyabbá teheted a hétköznapi adminisztrációt, ügyfeleid számára is megmutathatod vállalkozásod profizmusát.

Méghozzá a látványos és igényes számlasablonokkal, amelyek igen elegáns, mégis egyszerű megoldást jelentenek, ha szeretnéd érzékeltetni üzleti partnereiddel és vásárlóiddal, hogy fontosak számodra. Ráadásul ebből látják majd, hogy Te bizony minden apró részletre odafigyelsz, így mindig a maximumot kapják.

4. Könnyen beletanulhatsz a villámgyors számlázók szuperkényelmes működésébe

Tapasztalataink szerint annak ellenére, hogy sok vállalkozó (fel)ismeri az online számlázókban rejlő lehetőségeket, mégsem mer váltani vagy legalábbis igen nehezen szánja el magát. Ennek oka elsősorban a bonyolult rendszertől és az ismeretlen informatikai megoldásoktól való félelem.

Pedig ettől igazán nem kell tartanod, hiszen ma már jó néhány olyan számlázót találni, amelynek használatába akár fél óra alatt beletanulhatsz. A Billingónál például a felhasználóbarát kialakítás mellett rengeteg tooltip mutatja meg, miként használhatod az egyes funkciókat.

De ezeket a tesztüzemmódban akár anélkül is kipróbálhatod, hogy éles számlákat állítanál ki. Arról nem is beszélve, hogy a felhasználói kézikönyvben minden lényeges információt és segítséget megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

5. Egy online számlázóval könnyedén letudhatod a NAV adatszolgáltatást

Ha számlázásról beszélünk, akkor 2018 júliusa óta nem mehetünk el szó nélkül az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettségről. Ennek teljesítése ugyanis a hagyományos kézi számlatömbök esetén rengeteg plusz adminisztrációs terhet rak a vállalkozók nyakába a macerás kézi adatfeltöltögetésnek hála.

Egy online számlázóval, mint például a Billingóval azonban a NAV-bekötést is könnyedén letudhatod, hiszen a rendszer automatikusan, emberi beavatkozás nélkül elküldi helyetted az összes érintett számlát a NAV-nak.

Tedd hatékonyabbá vállalkozásod számlázását a Billingo online számlázóval, regisztrálj egy hónapos ingyenes próbafiókot most »

Örömteli számlázást kíván,
Billy üdvözlettel,
Billy

Hozzászólások ()

10 előny, amiért könyvelőként csak Billingóval számlázok

Hírek, 2018-08-16

Mivel a Billingo ügyfelei között rengeteg könyvelőt találni, megkérdeztük őket, milyen kihívásokkal, adminiszt…

A Billingo 2018 júliusi fejlesztései

Hírek, 2018-08-02

Azt hitted, a NAV-bekötés alatt elfeledkeztünk a fejlesztésekről? Bár az elmúlt időszakban az online számlaada…

NAV-bekötés 2018 – Minden, amit a Billingós adatszolgáltatásról tudni kell

Hírek, 2018-07-26

Már csak napok kérdése és július 31-én lejár a NAV által adott haladék, vagyis mostantól tényleg élesben működ…

15 előny, amivel a Billingo forradalmasítja webáruházad számlázását

Hírek, 2018-07-17

Ahogyan növekszik webáruházad forgalma úgy emészti fel egyre több energiádat a monoton és időrabló számlázás? …

7 érv, amiért a NAV-bekötés után megéri lecserélni a kézi számlákat

Hírek, 2018-07-12

Ugye Te is hallottad már, hogy egy programmal sokkal könnyebben letudhatnád vállalkozásod számlázását? Ez a NA…

Hogyan működik? – 10 gyakori kérdés a NAV-bekötés indulása után

Hírek, 2018-07-05

Számodra sem indult zökkenőmentesen az online számlaadat-szolgáltatás? Nem vagy egyedül, ugyanis az új rendsze…