Funkciók

SoftPOS

Bankkártya-elfogadás az androidos mobilodon, bármikor, bárhol.

Billingo SoftPOS

A SoftPOS egy mobil, bankkártyás fizetési lehetőség, amivel vevőid a bankkártyájukat az Andoidos telefonodhoz érintve tudnak fizetni bárhol, bármikor.

Vezesd be a kényelmes és gyors Billingo SoftPOS e-fizetési megoldást, hogy vevőid bárhol, bármikor egyszerűen fizethessenek bankkártyával vagy okoseszközükkel. 
A Billingo MobilAPP-ban azonnal látod a tranzakciókat és pillanatok alatt, azonnal el is készítheted a hozzá tartozó számlát is. 

A Billingo SoftPOS neked készül

A Billingo SoftPOS neked való, ha 

 • kereskedő ill. szolgáltató vagy, de nem szeretnél POS terminált bevezetni, 
 • telephelytől függetlenül, mindig máshol dolgozol és számlázol, 
 • a gyors, kényelmes, költséghatékony elektronikus fizetés lehetőségét szeretnéd biztosítani vevőidnek. 

Hogyan vehetem igénybe?

A Billingo SoftPOS Free, Standard, Basic és Pro csomagok esetén is igényelhető. A szolgáltatást a Billingo a Global Payments (GP) külön szerződés szerint biztosítja.

Amennyiben még nem használtad korábban a SoftPOS-t, először igényeld a mobilapplikációban és ezt követően tudsz előfizetést vásárolni.

A SoftPOS szolgáltatás díjszabását és egyéb kapcsolódó feltételeit a Global Payments szolgáltatóval megkötött külön szerződés tartalmazza.

A Billingo SoftPOS minden Billingo csomag esetén korlátlanul használható az alábbi táblázatban feltüntetett, havi SoftPOS forgalom alapján meghatározott, tranzakció alapú kereskedői díjak szerint.

Sávok
Éves tervezett SoftPOS forgalom (előző havi forgalom * 12)
Kereskedői díj
1. sáv
0 - 10.000.000 Ft
0,9%
2. sáv
10.000.001 - 50.000.000 Ft
0,75%
3. sáv
50.000.001 - 100.000.000 Ft
0,6%
4. sáv> 100.000.000 Ft0,4%

A fenti sávok szerint alkalmazandó kereskedői díjak havonta újraértékelésre kerülnek az elmúlt hónapban bonyolított SoftPOS forgalmad alapján.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a SoftPOS szolgáltatás segítségével végrehajtott fizetési tranzakciókat a fentieken kívül a hazai kibocsátású Mastercard és Visa bankkártyák esetén 0,09% és 0,1515% közötti arányos, illetve 3 Ft és 17,07 Ft közötti fix, tranzakció alapú rendszerhasználati díjak terhelhetik. Egyéb hazai kártyatípusok, illetve külföldi kibocsátású kártyák esetén ezek a díjak eltérőek lehetnek.

 2022. február 1-től a SoftPOS használatához minden esetben előfizetés szükséges. Amennyiben a korábbi időszakban ingyenesen vetted igénybe, ettől az időponttől kezdve csak az előfizetés megvásárlását követően tudsz ismét bankkártyás fizetéseket fogadni androidos telefonodon. Természetesen minden korábbi információ tárolásra került, nincs szükség újabb regisztrációra.

A Billingo SoftPOS-szal élmény a bankkártyás fizetés, mert

 • POS terminál nélkül is biztosíthatod az elektronikus fizetési lehetőséget,
 • bárhol, bármikor lehet nálad bankkártyával fizetni,
 • nem kell új eszközre beruháznod, a mobilod lesz a terminálod,
 • vevőid gyorsan és egyszerűen fizethetnek bankkártyával vagy virtuális bankkártyával,
 • a tranzakció alapján pillanatok alatt kiállíthatod a számlát,
 • minden tranzakciót nyomon követhetsz az alkalmazásban.A Billingo androidos MobilAPP SoftPOS funkciójával a bankkártyás fizetést bármikor, bárhol biztosíthatod vevőidnek. Kényelmes, gyors, költséghatékony.

A Billingo androidos MobilAPP SoftPOS funkciójával a bankkártyás fizetést bármikor, bárhol biztosíthatod vevőidnek. Kényelmes, gyors, költséghatékony.

A kényelmes mobil bankkártya-elfogadást neked fejlesztettük. Igényeld a Billingo MobilAPP-ban!

  Billingo MobilAPP letöltés » 
  GPE SoftPOS letöltés »


  A Billingo neked is segít.

  Próbáld ki!

  Oldal tetejére