Sikersztorik

A palackba zárt egészség, ízletes juice formájában fogyasztva

Nézd meg a történetet (01:37)

Hat évvel ezelőtt egy erős motivációval kezdődött, mára pedig országos szintű vállalkozássá nőtte ki magát. Egy idő után a superjuice.hu projekt is eljutott arra a szintre, amikor a tartós növekedés érdekében automatizmusok, illetve modern szoftveres megoldások alkalmazására van szükség. Vagyis olyan fejlett rendszerek használatára, mint például a Billingo.

Mesélsz kicsit a superjuice.hu lényegéről?

A Superjuice Kft. 2014-ben alakult, kifejezetten zöldség - és gyümölcslé gyártásra. Családi vállalkozásként működünk. József a férj, illetve Virág a feleség, azaz társak vagyunk az életben és az üzletben is.

Pontosan milyen zöldség- és gyümölcsleveket forgalmaztok?

A termékeink hidegen préselt, nyers, adalékmentes, tartósításmentes juice-ok, smoothie-k, valamint shot-ok. Az általunk gyártott és forgalmazott cold pressed juice kapcsán fontos tudni, hogy élő enzimekben, vitaminokban és ásványi anyagban gazdag italok. A felsoroltakról pedig köztudott, hogy valódi táplálékai a szervezetnek.

Országszerte 60-70 viszonteladó partnerünk segítségével, illetve a saját webshopunkon keresztül értékesítjük a termékeinket. Saját futárokkal dolgozunk, vidékre pedig egy logisztikai céggel együttműködve juttatjuk el a superjuice környezetbarát palackjait.

Annak idején milyen indíttatás vezetett a superjuice.hu létrehozásához?

Az üzletünk alapötlete szerint pasztőrizált italokat terveztünk gyártani. Miközben nagyban zajlottak a gépbeszerzések, mi pedig egyre mélyebbre ástuk magunkat a témában, ráébredtünk, hogy nem ez az álmunk.

Mert mi csakis olyan terméket szeretnénk gyártani, amit mi magunk is szívesen fogyasztunk. Olyan vízió mögé szeretnénk beállni, amit teljes szívvel tudunk képviselni.

Ebben az időszakban egy családon belüli betegségen keresztül sikerült meglátnunk a lényeget. Ekkor döntöttük el, hogy mi nyers juice-okat fogunk gyártani.

Mi motivált benneteket a Billingo kipróbálására?

A Billingo-t egy partnerünk ajánlotta évekkel ezelőtt. Valahonnan ismerte a szolgáltatást és említette, hogy nemrégiben indult magyar csapat: lelkesek, innovatívak és nemzetközi színvonalon dolgoznak.

Ez egy fontos üzenet volt a számunkra, mert szeretjük támogatni a hozzánk hasonló vállalkozásokat. Mellesleg kezdő voltam számlázásban, előtte soha nem csináltam. Tehát megnéztem a Billingo weboldalát, ahol az ingyenes kipróbálás lehetősége is rendelkezésre állt.

A weboldalon található segédanyagokat átolvastam, és elvégeztem a beállításokat. Annyira gyorsan meg tudtam tanulni, hogy végül maradtunk, és a mai napig Billingo-t használunk.

Miként hasznosul nálatok a Billingo a mindennapok során?

Jó látni, hogy a kezdetek óta mennyi fejlődésen és fejlesztésen esett át a szolgáltatás. Közben mi is nőttünk, aminek a hatására sokkal több partnerünk lett. A legfontosabb előny, hogy pár kattintással össze tudtuk kapcsolni a webáruházzal a Billingo programját.

Ezzel elképesztően sok értékes időt tudtunk felszabadítani. Az automatizmusok zavartalanul működnek, nem kell állandóan ellenőrizgetni őket. Ráadásul környezetbarát megoldásnak számít mindez, hiszen elektronikusan számlázunk.

Prémium csomagunk van, ennek köszönhetően tudunk adni a számla esztétikájára is. Számunkra fontos, hogy a Billingo-nál naprakészek a törvényi változásokat illetően. Továbbá egyetlen gombnyomással készíthetek statisztikákat, a felhőben lévő számlákhoz pedig többen is hozzáférünk.

Ezáltal bármikor, bármilyen eszközről tudok intézkedni, nem vagyok sem időhöz, sem pedig helyhez kötve.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére