Sikersztorik

Egy vállalkozás a 3D nyomtatók fejlődésének támogatására

Nézd meg a történetet (01:06)

Miféle motiváció hívta életre azt a vállalkozást, aminek egyértelmű célja a modern kori 3D nyomtatók fejlődésének elősegítése? Többek között erről is mesélt nekünk Marlok András, a 3Dee Store Budapest üzletvezetője.

Mivel foglalkozik a 3Dee?

A 3Dee-nél 2013 júliusa óta Bécsben, 2014 szeptemberétől Budapesten a 3D nyomtatás technológiájával. A 2013-as év októberében nyitottuk meg Közép-Európa első 3D nyomtató szaküzletét Bécs belvárosában.

Ebben az üzletben a saját szoftveren alapuló bérnyomtatás és 3D scannelés mellett már több ismert készüléket is megvásárolhattak ügyfeleink. Azóta több gyártóval folytatunk közös fejlesztőmunkát, akár hardveres, akár szoftveres tekintetben is.

Mi motivált Titeket a vállalkozás létrehozásában?

Az egyértelmű célunk, hogy szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal járulhassunk hozzá az új korszak asztali 3D nyomtatóinak minél gyorsabb fejlődéséhez. Egyfajta tech-startup vállalkozásként működünk.

Fiatalos, motivált, lelkes csapat vagyunk. Szeretjük az ezzel járó rugalmasságot, a kihívásokat, illetve azt is, hogy együtt építjük fel cégünket. Szemléletünk legfontosabb eleme, hogy ne terméket, hanem komplett additív gyártási megoldást kínáljunk ügyfeleinknek.

A nyomtatás mellett a készülékek megvásárlására is adott a lehetőség

A 3Dee-nél törekszünk arra, hogy az asztali 3D nyomtatók széles választékát tudjuk kínálni az érdeklődőknek. Vagyis olyan készülékeket, melyek egyaránt alkalmasak lehetnek az otthoni, valamint a professzionális felhasználásra.

Budapesti bemutatótermünkben kedvező áron vásárolható meg Raise3D, Zortrax, Creality, Picaso 3D nyomtatók, illetve RangeVision, FARO és ARTEC 3D scannerek. továbbá alapanyagok, alkatrészek és egyéb 3D szolgáltatások, mint a 3D bérnyomtatás, tervezés, illetve szervizelés. Emellett szívesen adunk tanácsot a nyomtató vásárláshoz, és készséggel segítünk mindenkinek, aki érdeklődik a 3D nyomtatás technológiája iránt.

Miért döntöttetek a Billingó használata mellett?

Annak idején a jó ár-érték arány, illetve a WooCommerce integrálási lehetőség miatt választottuk a Billingót. Mind a mai napig szeretjük használni, mert letisztult a dizájn, intuitív módon lehet kezelni, a kimutatási és integrációs lehetőségei pedig páratlanok.

Megemlítendő még a szoftver mögött álló lelkes support csapat is, akik mindig készséggel álltak rendelkezésünkre.

Hogyan könnyíti meg számotokra a mindennapokat a Billingo?

Könnyen készíthetünk kimutatásokat, a számlák pedig nyomon követhetőek minden státuszban. A Billingót továbbá integrálni tudjuk a saját rendszereinkkel. Számunkra kifejezetten fontos volt, hogy minél automatizáltabb számlázást, könyvelést, illetve kimutatás készítést tegyen lehetővé a program.

Környezetbarát megoldásokat szerettünk volna a cég mindennapjaiban, amibe az online számlakészítés teljesen beleillik. Webshop-ként működve a legtöbb számlánk online, digitális, nem papíralapú.

A Billingo a mindennapjaink leegyszerűsítésében és a saját folyamataink automatizálásában a legjobb megoldásnak bizonyult. Hálásak vagyunk a munkájukért és a szakértelmükért. Innovatívak, "jövőbelátók", nagybetűs Partnerek.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére