Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ilyen még nem volt! MEGNYÍLT a…
Velünk történt - 2021.05.19. - 2 p. olvasás

Ilyen még nem volt! MEGNYÍLT a Billingo Marketplace

Képzeld el magad a kedvenc bevásárlóközpontod előtt! Hatalmas kerti party-ra készültök a hétvégén. Meghívók kiküldve, mindent pontosan elterveztél, már csak a bevásárlás hiányzik. De ez is sima liba, megvan a lista, egy gyors kitérő a grilles polc, a sörök és üdítők felé és már kész is vagy. Már csak a legjobb rész van hátra: a barátok fogadása, a közös sütögetés, az ínycsiklandó illatok és ízek, na meg persze a hatalmas nevetések. Minden tökéletes, pont, ahogy szereted, igaz? A vadonatúj Billingo Marketplace-szel pont ugyanezt az élményt élheted át, újra és újra!

Billingo Marketplace

Mi az a Billingo Marketplace?

A Billingo Marketplace a kedvenc online számlázód vadonatúj bevásárlóközpontja, ahol a virtuális sorok között haladva pillanatok alatt válogathatod össze a munkádat egyszerűsítő és gyorsító kiegészítőket, funkciókat, pluginokat, integrációkat és az összekötésekhez szükséges API-kat. 

A Marketplace-ben minden meglévő és újonnan megjelenő szolgáltatást megtalálsz és innen, egyetlen felületről is tudod azokat menedzselni. Jaj, de kényelmes is lesz! Mindezt maszk, személyes kontakt és bevásárlókocsi nélkül. 

Nézd meg »

A Marketplace segítségével

 • maximálisan személyre szabhatod a Billingód funkcionalitását, 
 • a lehető legjobban használhatod ki a rendszer nyújtotta előnyöket, 
 • az intelligens szűrővel pillanatok alatt megtalálod az újdonságokat, 
 • egyszerűen és gyorsan informálódhatsz a munkádat segítő lehetőségekről, 
 • minden tudnivalót megtalálsz a funkciók és kiegészítők működéséről, 
 • akár helyben össze is kapcsolhatod a Billingódat bizonyos kiegészítőkkel.

A Billingo Marketplace hatalmas és nagyon fontos mérföldkő a Billingo előtt álló átalakulás folyamatában, hiszen itt egy helyen, minimális időráfordítással hozhatod ki a lehető legtöbbet a Billingódból. És képzeld, a Billingód hamarosan Magyarország legszélesebb körű online szolgáltatás-platformjává válik, így ennek rövidesen még nagyobb jelentősége is lesz! (De pszt!)

Még egy jó hír!
A Marketplace használata MINDEN csomagban teljesen INGYENES.

Hogyan működik?

A Marketplace felületén minden kiegészítőt, plugint és integrációt megtalálsz, ami a Billingódon keresztül elérhető vagy egy másik rendszerrel összekapcsolható. Legyen az saját fejlesztés vagy éppen külső integráció. 

Minden egyes funkcióhoz különálló aloldalt készítettünk, ahol minden információt megtalálsz a működésről, előnyeiről és persze, ha szükséges, akkor az összekötés menetéről is.

Ahol megoldható, azonnali összekötési lehetőséget is biztosítunk. Lesz, ahol majd az összekötéshez szükséges API kulcsokat tudod beírni, illetve létrehozni, vagy éppen elő tudsz fizetni az adott kiegészítőre. Ez az egyes funkciók esetén különbözik, ahogy a beállítási mód is. De ne aggódj, ehhez minden esetben pontos és részletes segítséget adunk.


Spórolunk a drága időddel

A Billingo Marketplace használatát az intelligens szűrők teszik még egyszerűbbé. Egy gombnyomással leválogathatod

 • az ingyenes funkciókat, 
 • a legnépszerűbb bővítményeket, 
 • az újdonságokat,
 • az ajánlott funkciókat.

Típus szerint válogathatsz a 

 • a szolgáltatások,
 • integrációk, 
 • pluginok, 
 • exportok között. 

Kategóriák szerint böngészhetsz 

 • a webáruház kiegészítők,
 • a könyvelő program integrációk, 
 • logisztikát támogató összekötések,
 • útnyilvántartó rendszerek,
 • pénzügyi folyamatokat támogató funkciók,
 • foglalórendszer integrációk,
 • nyilvántartó rendszerek között. 

Megmutatjuk azt is, hogy mennyire népszerű az adott kiegészítő vagy intergráció, minden bizonnyal ez is segíti majd a választásodat.

Fontos! Ezzel egyidőben a korábbi Összekötések menüpont megszűnik és az összes integrációdat a Marketplace felületén menedzselheted a jövőben. 

Máris kedvet kaptál? Nézd meg, milyen jó lett az új, kedvenc online bevásárlóközpontod!

Megnézem »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska