Ilyen még nem volt! MEGNYÍLT a Billingo Marketplace

Billingo hírek 2021.05.19. - 2 p. olvasás

Képzeld el magad a kedvenc bevásárlóközpontod előtt! Hatalmas kerti party-ra készültök a hétvégén. Meghívók kiküldve, mindent pontosan elterveztél, már csak a bevásárlás hiányzik. De ez is sima liba, megvan a lista, egy gyors kitérő a grilles polc, a sörök és üdítők felé és már kész is vagy. Már csak a legjobb rész van hátra: a barátok fogadása, a közös sütögetés, az ínycsiklandó illatok és ízek, na meg persze a hatalmas nevetések. Minden tökéletes, pont, ahogy szereted, igaz? A vadonatúj Billingo Marketplace-szel pont ugyanezt az élményt élheted át, újra és újra!

Billingo Marketplace

Mi az a Billingo Marketplace?

A Billingo Marketplace a kedvenc online számlázód vadonatúj bevásárlóközpontja, ahol a virtuális sorok között haladva pillanatok alatt válogathatod össze a munkádat egyszerűsítő és gyorsító kiegészítőket, funkciókat, pluginokat, integrációkat és az összekötésekhez szükséges API-kat. 

A Marketplace-ben minden meglévő és újonnan megjelenő szolgáltatást megtalálsz és innen, egyetlen felületről is tudod azokat menedzselni. Jaj, de kényelmes is lesz! Mindezt maszk, személyes kontakt és bevásárlókocsi nélkül. 

Nézd meg »

A Marketplace segítségével

 • maximálisan személyre szabhatod a Billingód funkcionalitását, 
 • a lehető legjobban használhatod ki a rendszer nyújtotta előnyöket, 
 • az intelligens szűrővel pillanatok alatt megtalálod az újdonságokat, 
 • egyszerűen és gyorsan informálódhatsz a munkádat segítő lehetőségekről, 
 • minden tudnivalót megtalálsz a funkciók és kiegészítők működéséről, 
 • akár helyben össze is kapcsolhatod a Billingódat bizonyos kiegészítőkkel.

A Billingo Marketplace hatalmas és nagyon fontos mérföldkő a Billingo előtt álló átalakulás folyamatában, hiszen itt egy helyen, minimális időráfordítással hozhatod ki a lehető legtöbbet a Billingódból. És képzeld, a Billingód hamarosan Magyarország legszélesebb körű online szolgáltatás-platformjává válik, így ennek rövidesen még nagyobb jelentősége is lesz! (De pszt!)

Még egy jó hír!
A Marketplace használata MINDEN csomagban teljesen INGYENES.

Hogyan működik?

A Marketplace felületén minden kiegészítőt, plugint és integrációt megtalálsz, ami a Billingódon keresztül elérhető vagy egy másik rendszerrel összekapcsolható. Legyen az saját fejlesztés vagy éppen külső integráció. 

Minden egyes funkcióhoz különálló aloldalt készítettünk, ahol minden információt megtalálsz a működésről, előnyeiről és persze, ha szükséges, akkor az összekötés menetéről is.

Ahol megoldható, azonnali összekötési lehetőséget is biztosítunk. Lesz, ahol majd az összekötéshez szükséges API kulcsokat tudod beírni, illetve létrehozni, vagy éppen elő tudsz fizetni az adott kiegészítőre. Ez az egyes funkciók esetén különbözik, ahogy a beállítási mód is. De ne aggódj, ehhez minden esetben pontos és részletes segítséget adunk.


Spórolunk a drága időddel

A Billingo Marketplace használatát az intelligens szűrők teszik még egyszerűbbé. Egy gombnyomással leválogathatod

 • az ingyenes funkciókat, 
 • a legnépszerűbb bővítményeket, 
 • az újdonságokat,
 • az ajánlott funkciókat.

Típus szerint válogathatsz a 

 • a szolgáltatások,
 • integrációk, 
 • pluginok, 
 • exportok között. 

Kategóriák szerint böngészhetsz 

 • a webáruház kiegészítők,
 • a könyvelő program integrációk, 
 • logisztikát támogató összekötések,
 • útnyilvántartó rendszerek,
 • pénzügyi folyamatokat támogató funkciók,
 • foglalórendszer integrációk,
 • nyilvántartó rendszerek között. 

Megmutatjuk azt is, hogy mennyire népszerű az adott kiegészítő vagy intergráció, minden bizonnyal ez is segíti majd a választásodat.

Fontos! Ezzel egyidőben a korábbi Összekötések menüpont megszűnik és az összes integrációdat a Marketplace felületén menedzselheted a jövőben. 

Máris kedvet kaptál? Nézd meg, milyen jó lett az új, kedvenc online bevásárlóközpontod!

Megnézem »

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top