Ilyen még nem volt! MEGNYÍLT a Billingo Marketplace

Billingo hírek 2021.05.19. - 2 p. olvasás

Képzeld el magad a kedvenc bevásárlóközpontod előtt! Hatalmas kerti party-ra készültök a hétvégén. Meghívók kiküldve, mindent pontosan elterveztél, már csak a bevásárlás hiányzik. De ez is sima liba, megvan a lista, egy gyors kitérő a grilles polc, a sörök és üdítők felé és már kész is vagy. Már csak a legjobb rész van hátra: a barátok fogadása, a közös sütögetés, az ínycsiklandó illatok és ízek, na meg persze a hatalmas nevetések. Minden tökéletes, pont, ahogy szereted, igaz? A vadonatúj Billingo Marketplace-szel pont ugyanezt az élményt élheted át, újra és újra!

Billingo Marketplace

Mi az a Billingo Marketplace?

A Billingo Marketplace a kedvenc online számlázód vadonatúj bevásárlóközpontja, ahol a virtuális sorok között haladva pillanatok alatt válogathatod össze a munkádat egyszerűsítő és gyorsító kiegészítőket, funkciókat, pluginokat, integrációkat és az összekötésekhez szükséges API-kat. 

A Marketplace-ben minden meglévő és újonnan megjelenő szolgáltatást megtalálsz és innen, egyetlen felületről is tudod azokat menedzselni. Jaj, de kényelmes is lesz! Mindezt maszk, személyes kontakt és bevásárlókocsi nélkül. 

Nézd meg »

A Marketplace segítségével

 • maximálisan személyre szabhatod a Billingód funkcionalitását, 
 • a lehető legjobban használhatod ki a rendszer nyújtotta előnyöket, 
 • az intelligens szűrővel pillanatok alatt megtalálod az újdonságokat, 
 • egyszerűen és gyorsan informálódhatsz a munkádat segítő lehetőségekről, 
 • minden tudnivalót megtalálsz a funkciók és kiegészítők működéséről, 
 • akár helyben össze is kapcsolhatod a Billingódat bizonyos kiegészítőkkel.

A Billingo Marketplace hatalmas és nagyon fontos mérföldkő a Billingo előtt álló átalakulás folyamatában, hiszen itt egy helyen, minimális időráfordítással hozhatod ki a lehető legtöbbet a Billingódból. És képzeld, a Billingód hamarosan Magyarország legszélesebb körű online szolgáltatás-platformjává válik, így ennek rövidesen még nagyobb jelentősége is lesz! (De pszt!)

Még egy jó hír!
A Marketplace használata MINDEN csomagban teljesen INGYENES.

Hogyan működik?

A Marketplace felületén minden kiegészítőt, plugint és integrációt megtalálsz, ami a Billingódon keresztül elérhető vagy egy másik rendszerrel összekapcsolható. Legyen az saját fejlesztés vagy éppen külső integráció. 

Minden egyes funkcióhoz különálló aloldalt készítettünk, ahol minden információt megtalálsz a működésről, előnyeiről és persze, ha szükséges, akkor az összekötés menetéről is.

Ahol megoldható, azonnali összekötési lehetőséget is biztosítunk. Lesz, ahol majd az összekötéshez szükséges API kulcsokat tudod beírni, illetve létrehozni, vagy éppen elő tudsz fizetni az adott kiegészítőre. Ez az egyes funkciók esetén különbözik, ahogy a beállítási mód is. De ne aggódj, ehhez minden esetben pontos és részletes segítséget adunk.


Spórolunk a drága időddel

A Billingo Marketplace használatát az intelligens szűrők teszik még egyszerűbbé. Egy gombnyomással leválogathatod

 • az ingyenes funkciókat, 
 • a legnépszerűbb bővítményeket, 
 • az újdonságokat,
 • az ajánlott funkciókat.

Típus szerint válogathatsz a 

 • a szolgáltatások,
 • integrációk, 
 • pluginok, 
 • exportok között. 

Kategóriák szerint böngészhetsz 

 • a webáruház kiegészítők,
 • a könyvelő program integrációk, 
 • logisztikát támogató összekötések,
 • útnyilvántartó rendszerek,
 • pénzügyi folyamatokat támogató funkciók,
 • foglalórendszer integrációk,
 • nyilvántartó rendszerek között. 

Megmutatjuk azt is, hogy mennyire népszerű az adott kiegészítő vagy intergráció, minden bizonnyal ez is segíti majd a választásodat.

Fontos! Ezzel egyidőben a korábbi Összekötések menüpont megszűnik és az összes integrációdat a Marketplace felületén menedzselheted a jövőben. 

Máris kedvet kaptál? Nézd meg, milyen jó lett az új, kedvenc online bevásárlóközpontod!

Megnézem »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top