Minden, amit az online számlázásról tudnod kell, friss hírek, információk

Ismerd meg a billingót

3 041 500 Ft gyűlt össze a Billingo családtól a kis Levi gyógykezelésére

2019-10-27 - Hírek
3 041 500  Ft gyűlt össze a Billingo családtól a kis Levi gyógykezelésére

113 fantasztikus billingósnak köszönhetően 2019. október 24-ig, 3 nap alatt összesen 2 041 500 Ft Billingo előfizetésre szánt összeg érkezett a kis Levente Alapítványának bankszámlájára. A Billingo vezetése és munkatársai pedig mind rendkívül elkötelezettek a cél érdekében, ezért további összesen 1 000 000 Ft-tal egészítették ki az összeget és utalták át Levi alapítványa számára.

Így Levi még közelebb került ahhoz, hogy részt vehessen a 700 millió forintba kerülő génterápiás kezelésen, ami számára egy új, teljesebb életet jelent.

Fantasztikusak vagytok, Levi nevében is nagyon hálásak vagyunk Nektek. Köszönjük, hogy vagytok!

Még nincs vége, a visszaszámlálás elkezdődött

Bár a Billingo akciónak vége, Levi gyógykezelésére a teljes össze még nem gyűlt össze, és már csak néhány napig lehet utalni Levi alapítványi számlaszámára, hogy a kis Zentéhez hasonlóan neki is lehetősége legyen résztvenni a sorsfordító génterápián.

Levi nevében is elképesztően hálásak vagyunk azonban minden egyes forintért, amellyel a kis beteg gyógyulását támogatod. Most tényleg szükség van rá, és Rád!

A szülők létrehozták az Összefogás Levente Lépteiért Alapítványt, így a kisfiú gyógyulását magánszemélyek mellett most már cégek is támogathatják.

ÖSSZEFOGÁS LEVENTE LÉPTEIÉRT ALAPÍTVÁNY

Számlaszám: 10402221-50526856-49831002

IBAN szám: HU21 10402221-50526856-49831002

Devizaszámla EUR: 10402221-50526856-49831019

IBAN szám: HU47 10402221-50526856-49831019

SWIFT kód: OKHBHUHB

Paypal: https://www.paypal.me/adomanyLevinek…

Gofundme euro: https://www.gofundme.com/f/levente-sma-2

Gofundme font/pound: https://www.gofundme.com/f/levente-sma

Adószám: 19187743-1-07

Nem tudod, miről is van szó? Olvasd el ITT »

Miért pont Levi, miért pont most?

Gondolatok motivációról, elkötelezettségről, jövőről és társadalmi felelősségvállalásról Sárospataki Alberttől, a Billingo CEO-jától

Nagyon szeretem figyelni az embereket, rengeteget lehet tanulni mások életéből, hozzáállásából, szemléletéből. Különösen azoknak az embereknek a társaságát szoktam keresni, akik képesek motiválólag hatni, új szemléletet mutatni, akikből árad a pozitív szellem. Nagyon sok olyan emberre nézek fel, akik képesek a társaságukat, környezetüket, a társadalmat pozitívan befolyásolni, és valamiben mernek különlegesen lenni. Legyen az bármi. Nem számít a kor, társadalmi osztály, semmi. Nagyon tisztelem azokat az embereket, akiknek pozitív céljaik vannak, és azért akarnak, mernek is tenni. Közülük kerülnek ki a mindennapi példaképeim, akik rengeteget adnak a saját motivációmhoz, és ráébresztenek, hogy nincs lehetetlen.

A “lehetetlen” fogalom mindenki számára mást jelent. Nekem is volt egy elképzelésem róla. Ez egy olyan “fal”, ami mindenkinek másmilyen, más méretű, más tulajdonságokkal bír.

Számomra a lehetetlen fogalma teljesen más dimenzióba került, amikor egyik reggel munkába menet legelőször megláttam a kis Zente Facebook oldalát, és azon egy nagyon egyszerű, de annál mélyebb üzenet volt megfogalmazva, lefordítva a céljaikhoz: 700ft - 1 millió embertől. Onnantól kezdve teljesen felkavarodtak nekem is az érzéseim és teljesen bevonzott Zente Facebook oldala. Talán soha életemben nem éreztem akkora tiszteletet és nagyságot, mint Zente Szülei iránt. Számomra, és sok ezer embernek olyan értéket, hitet adtak, ami felfoghatatlan. Ők elhitték és tettek a céljaikért. A célért, hogy a Kisfiúk életét meg fogják változtatni. A hit akkora volt, amekkorát soha nem tapasztaltam.

Amikor sikerült nekik elérni a céljaikat, elmondhatatlanul boldog voltam, nagyon meghatódtam. Ennek hatalmas üzenete van számunkra, talán fel sem fogjuk teljesen, hogy mekkora. Zente Családja az elsőszámú példaképem lett, mert a semmiből előbukkanva, csupa hittel és kitartással rengeteg ember életét változtatták meg pozitívan.

Kell ennél több bizonyíték arra, hogy a lehetetlen nem is annyira lehetetlen?! Zente Szülei rávilágítottak olyan értékekre, amiért mindannyian hálásak vagyunk.

Szerencsére elhitette az emberekkel, hogy az “összefogás” fogalma igenis létezik, ez egy valós jelenség. Hihetetlen jó érzés olyanban részt venni, ami emberek életét változtatja meg pozitív irányba. És tenni könnyű érte. Nagyon könnyű.

Tiszteletem adom mindazon Szülőknek, akik keresztülmennek ezeken és hasonló nehézségeken. Úgy gondolom, tartozunk mindannyian annyival, hogy a céljaikat segítsük azoknak a szülőknek, akik hisznek és tesznek gyerekeik egészségesebb és jobb életéért. Nem gondolom, hogy ennyit ne engedhetnénk meg. Ahogy szokást alakítunk ki nagyon sok mindenből, úgy abból is szokást kell kialakítanunk, hogy segítünk. Ha kell, akkor minden hónapban. Ez nem egy egyszeri “hobbi", hanem egy életen át tartó olyan cselekedet sorozat, ami többet ér nagyon sok "amúgy haszontalan" dolognál.

Emberek sokaságán vagyunk képesek segíteni. Hiszem, hogy ezt egyre többen látják és elhiszik.

Zente mellett a kis Levente története is pont ilyen, amiben rengeteg hit, kitartás, akarat van, és az lehetetlen, hogy ne érje el a célját. Ezekhez a célokhoz nekünk is tennünk kell. Én hiszek Leventéék álmában, és mindent meg is teszek az álmaikért. Levente szüleinek kitartása, akarata, hite, példát mutat minden embernek. Számomra a legmagasabbat.

Támogassuk együtt Leventét, hogy ő is elérje azt az álmot, amit a Szüleivel közösen álmodtak meg! Nekik az életet jelenti!

Mi ahol tudunk, minden fronton azon dolgoztunk az elmúlt napokban, hogy az álom valósággá váljon Leventének!

Sárospataki Albert

Örömteli számlázást kíván,
Számlázó program - Billingo online számlázó - Billy üdvözlettel,
Billy

Billingózz Te is!

Regisztrálj egy ingyenes fiókot és tesztelt a számlázót 30 napig ingyen!

Regisztrálok Billingózz Te is!

Hozzászólások ()

Katás vállalkozás iratainak megőrzése

Katás vállalkozás iratainak megőrzése

Hírek, 2019-11-13

Katás vállalkozóként sem bújhatsz ki a papírmunka alól. Bár csökkenteni nem tudjuk, eláruljuk melyek azok az i…

Újabb jogszabályváltozás jön, és a számlázásodat is érinti

Újabb jogszabályváltozás jön, és a számlázásodat is érinti

Hírek, 2019-11-15

Varga Mihály Pénzügyminiszter novemberben benyújtott törvényjavaslata ismét jelentős változásokat hoz az adózá…

Hogyan lendíti fel a kiszervezett logisztika a webáruházak forgalmát?

Hogyan lendíti fel a kiszervezett logisztika a webáruházak forgalmát?

Hírek, 2019-11-13

Mi a közös a legsikeresebb webáruházak történeteiben, milyen perspektívák előtt áll a hazai e-kereskedelem, és…

Megérkezett az Erste Bank és a Billingo közös terméke: a PowerBill

Megérkezett az Erste Bank és a Billingo közös terméke: a PowerBill

Hírek, 2019-11-08

Óriási hírt oszthatunk meg veletek: mától mindenki számára elérhető az Erste Bank és a Billingo közös szolgált…

Laczó Dániel: startup-nagyágyú érkezett a Billingo élére

Laczó Dániel: startup-nagyágyú érkezett a Billingo élére

Hírek, 2019-10-29

Óriási lendületet, újfajta motivációt és rengeteg szakmai tapasztalatot hozott a Billingo csapatába Danny Lacz…

Számlázóprogram használatának előnyei az adószakértő szemével

Számlázóprogram használatának előnyei az adószakértő szemével

Hírek, 2019-10-29

Minden egyes számla kiállítása adókockázatot rejt magában. De mire kell figyelni? Hol lehetnek a csapdák? Boná…