Visszatérő vásárlókra vágysz? Forradalmasítsd céged számlázását Billingóval!

Billingo hírek 2019.05.30. - 3 p. olvasás

Ugye Te is szeretnél minél több visszatérő vásárlót? Akkor azt már biztosan tudod, hogy minden egyes „érintkezési ponton” a lehető legjobb minőséget kell hoznod. ú A weboldaltól kezdve a fizikai üzlet megjelenésén és a vevőkkel való kommunikáción át egészen a számlázásig. Elég egyetlen hiba, egyetlen negatív élmény és az emberek elfordulhatnak cégedtől. Most megmutatjuk a Billingóval, hogyan teheted rendbe a számlázási folyamatokat és szerezhetsz elégedett, visszatérő vásárlókat.

Visszatérő vásárlókra vágysz? Forradalmasítsd céged számlázását Billingóval!

Teljes körű ügyfélélmény az elsőtől az utolsó lépésig

A bevezetőben is említett teljes körű ügyfélélmény elengedhetetlen része az egyszerű és gyors fizetési, számlázási folyamat.

Az ugyebár teljesen egyértelmű, hogy a vásárló valószínűleg többé nem tér vissza egy olyan üzletbe, ahol például:

  • a szakeladónak fogalma sincs a feltett kérdésről
  • csak óriási macera árán találja meg a hirdetett terméket és fél órát kell sorban állnia a kasszánál
  • az online fizetéssel, saját adatok megadásával kell bajlódnia és a számlára várnia

A Billingóval utóbbiak biztosan nem okoznak majd problémát, hiszen ezeket hatékonyan és gyorsan letudhatja mind az eladó, mind a vásárló.

A vásárlók könnyedén előkereshetik számláidat

A garancia miatt a számlák jó részét sokan akár évekig megőrzik, viszont előkeresni őket néhány hónap elteltével már komoly kihívást jelent. A Billingóval ebben is segíthetsz vásárlóidnak, hiszen egyfelől saját logóval láthatod el a számlákat, így azonnal felismerik majd őket. Vagy küldhetsz akár e-számlákat is, amelyeket akár okostelefonról is bármikor megtalálnak majd másodpercek alatt.

Gyors és hatékony ügyfélszolgálattal a még elégedettebb vevőkért

A villámgyorsan előkereshető számlák nemcsak a vevőknek, hanem a cégednek is komoly előnyt jelentenek. Amelynek köszönhetően ismét csak a vásárlók kedvében járhatsz. Gondolj csak bele! Mennyire hatékonnyá varázsolhatod az ügyfélszolgálatot, ha a Billingóból néhány kattintással, másodpercek alatt elővarázsolhatod az adott kérdéshez tartozó számlákat. A gyors ügyintézés és pontos tájékoztatás után pedig a többség biztosan szívesen visszatért majd hozzád.

Kényelmes és változatos fizetési megoldások, amihez bárki szívesen visszatér

A tapasztalatok azt mutatják, hogy online megrendelések esetében a vevők számára fontos szempont, hogy többféle fizetési mód közül válogathassanak. Mivel a Billingo képes kezelni a bankkártyás fizetési formát is, így ez sem állhat közéd és a hűséges vásárlók közé.

Precíz számlázás idegesítő és időrabló hibák nélkül

Az sem éppen hátrány, hogy a kézi számlákkal ellentétben a Billingóval szinte nullára csökkentheted az idegtépő adminisztrációs hibák esélyét. Ezektől a legtöbb vásárló általában kikészül. Várakozni senki nem szeret, főleg nem olyan apróságok miatt, mint egy hibásan kiszámlázott termék vagy elírt ár.

A Billingóba feltöltheted saját termék- és partneradataidat, amelyeket bármikor átvehetsz néhány kattintással, mikor számlázol. A céged adatait egyébként az Opten adatbázisából is könnyedén behúzhatod a számlákra. Így búcsút intehetsz a kellemetlen hibáknak és sokkal precízebb szolgáltatást nyújthatsz.

Több időt és figyelmet fordíthatsz a vevőkre

Azt még nem is említettük, hogy a rengeteg megspórolt időt olyan vevőkapcsolati vagy egyéb fejlesztésekre fordíthatod, amelyek nagyban növelik a vevők elégedettséget. És ezzel együtt persze annak az esélyét, hogy újra nálad vásárolnak majd.

Kiemelt figyelem és törődés minden egyes vásárlónak

Ugye számodra is fontos, hogy vásárlóidat igényes környezetben szolgálhasd ki legyen szó akár fizikai üzletről, webáruházról vagy egy szimpla weboldalról. Elvárod a kollégáidtól, hogy megjelenésük és fellépésük sugallja a céged által megtestesített profizmust és hozzáállást? Akkor mutasd meg ugyanezt a számlákon is!

A Billingónál stílusos, látványos számladizájnok közül válogathatsz, amely egyfelől sokkal elegánsabb megoldás, mint egy papírdarabot megírni a szemük előtt. Másfelől pedig érzik majd, hogy fontosak számodra, hiszen az utolsó mozzanatig kiemelkedő minőségű figyelmet és szolgáltatást élvezhetnek. Egy ilyen helyre Te is szívesen visszatérnél, igaz?

Akkor kezdj Billingózni és fedezd fel a szuper kényelmes és villámgyors számlázás élményét egy hónapig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálj a Billingóra most »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top