Minden, amit az online számlázásról tudnod kell, friss hírek, információk

Ismerd meg a billingót

Visszatérő vásárlókra vágysz? Forradalmasítsd céged számlázását Billingóval!

2019-05-30 - Hírek
Visszatérő vásárlókra vágysz? Forradalmasítsd céged számlázását Billingóval!

Ugye Te is szeretnél minél több visszatérő vásárlót? Akkor azt már biztosan tudod, hogy a weboldaltól kezdve a fizikai üzlet megjelenésén és a vevőkkel való kommunikáción át egészen a számlázásig minden egyes „érintkezési ponton” a lehető legjobb minőséget kell hoznod. Elég egyetlen hiba, egyetlen negatív élmény és az emberek elfordulhatnak cégedtől. Most megmutatjuk a Billingóval, hogyan teheted rendbe a számlázási folyamatokat és szerezhetsz elégedett, visszatérő vásárlókat.

Teljeskörű ügyfélélmény az elsőtől az utolsó lépésig

A bevezetőben is említett teljes körű ügyfélélmény elengedhetetlen része az egyszerű és gyors fizetési, számlázási folyamat. Az ugyebár teljesen egyértelmű, hogy a vásárló valószínűleg többé nem tér vissza egy olyan üzletbe, ahol például a szakeladónak fogalma sincs a feltett kérdésről, csak óriási macera árán találja meg a hirdetett terméket és fél órát kell sorban állnia a kasszánál. Vagy éppen az online fizetéssel, saját adatok megadásával kell bajlódnia és a számlára várnia. A Billingóval utóbbiak biztosan nem okoznak majd problémát, hiszen ezeket hatékonyan és gyorsan letudhatja mind az eladó, mind a vásárló.

A vásárlók könnyedén előkereshetik számláidat

A garancia miatt a számlák jó részét sokan akár évekig megőrzik, viszont előkeresni őket néhány hónap elteltével már komoly kihívást jelent. A Billingóval ebben is segíthetsz vásárlóidnak, hiszen egyfelől saját logóval láthatod el a számlákat, így azonnal felismerik majd őket. Vagy küldhetsz akár e-számlákat is, amelyeket akár okostelefonról is bármikor megtalálnak majd másodpercek alatt.

Gyors és hatékony ügyfélszolgálattal a még elégedettebb vevőkért

A villámgyorsan előkereshető számlák nemcsak a vevőknek, hanem a cégednek is komoly előnyt jelentenek. Amelynek köszönhetően ismét csak a vásárlók kedvében járhatsz. Gondolj csak bele, hogy mennyire hatékonnyá varázsolhatod az ügyfélszolgálatot, ha a Billingóból néhány kattintással, másodpercek alatt elővarázsolhatod az adott kérdéshez tartozó számlákat. A gyors ügyintézés és pontos tájékoztatás után pedig a többség biztosan szívesen visszatért majd hozzád.

Kényelmes és változatos fizetési megoldások, amihez bárki szívesen visszatér

A tapasztalatok azt mutatják, hogy online megrendelések esetében a vevők számára fontos szempont, hogy többféle fizetési mód közül válogathassanak. Mivel a Billingo képes kezelni a bankkártyás fizetési formát is, így ez sem állhat közéd és a hűséges vásárlók közé.

Precíz számlázás idegesítő és időrabló hibák nélkül

Az sem éppen hátrány, hogy a kézi számlákkal ellentétben a Billingóval szinte nullára csökkentheted az idegtépő adminisztrációs hibák esélyét, amelyektől a legtöbb vásárló általában kikészül. Várakozni senki nem szeret, főleg nem olyan apróságok miatt, mint egy hibásan kiszámlázott termék vagy elírt ár.

A Billingóba feltöltheted saját termék- és partneradataidat, amelyeket bármikor átvehetsz néhány kattintással, mikor számlázol. A céged adatait egyébként az Opten adatbázisából is könnyedén behúzhatod a számlákra. Így búcsút intehetsz a kellemetlen hibáknak és sokkal precízebb szolgáltatást nyújthatsz.

Több időt és figyelmet fordíthatsz a vevőkre

És akkor azt még nem is említettük, hogy a rengeteg megspórolt időt olyan vevőkapcsolati vagy egyéb fejlesztésekre fordíthatod, amelyek jelentősen növelik a vevők elégedettséget. És ezzel együtt persze annak az esélyét, hogy újra nálad vásárolnak majd.

Kiemelt figyelem és törődés minden egyes vásárlónak

Ugye számodra is fontos, hogy vásárlóidat igényes környezetben szolgálhasd ki legyen szó akár fizikai üzletről, webáruházról vagy egy szimpla weboldalról. Elvárod a kollégáidtól, hogy megjelenésük és fellépésük sugallja a céged által megtestesített profizmust és hozzáállást? Akkor mutasd meg ugyanezt a számlákon is!

A Billingóbál stílusos, látványos számladizájnok közül válogathatsz, amely egyfelől sokkal elegánsabb megoldás, mint egy papírdarabot megírni a szemük előtt. Másfelől pedig érzik majd, hogy fontosak számodra, hiszen az utolsó mozzanatig kiemelkedő minőségű figyelmet és szolgáltatást élvezhetnek. Egy ilyen helyre Te is szívesen visszatérnél, igaz?

Akkor kezdj Billingózni és fedezd fel a szuper kényelmes és villámgyors számlázás élményét egy hónapig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálj a Billingóra most »

Örömteli számlázást kíván,
Számlázó program - Billingo online számlázó - Billy üdvözlettel,
Billy

Billingózz Te is!

Regisztrálj egy ingyenes fiókot és tesztelt a számlázót 30 napig ingyen!

Regisztrálok Billingózz Te is!

Hozzászólások ()

Bonácz Zsolt adótanácsadó a Billingo új online számlázás szakértője

Bonácz Zsolt adótanácsadó a Billingo új online számlázás szakértője

Hírek, 2019-10-14

Bonácz Zsolt adótanácsadó és adószakértő is csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. Az elismert szakembe…

WOW, Billingo a Forbes Flow színpadán

WOW, Billingo a Forbes Flow színpadán

Hírek, 2019-10-08

Pistyur Vera és Fehér Gyula, az Oktogon Ventures befektetőcég alapítói előtt pitchelt Sárospataki Albert, a Bi…

Profi szakértőkkel erősít a Billingo

Profi szakértőkkel erősít a Billingo

Hírek, 2019-10-08

Óriási változások várhatók a Billingo háza táján, aminek leginkább az online számlázó ügyfelei és a KKV szekto…

Elismerés: "A" minősítést kapott a Billingo az Opten cégminősítőtől

Elismerés: "A" minősítést kapott a Billingo az Opten cégminősítőtől

Hírek, 2019-10-08

“A” minősítést kapott a Billingót üzemeltető Octonull Kft. az OPTEN speciális cégminősítési módszertana alapjá…

Több mint 560 000 Ft értékű Billingo előfizetés Az Év Webshopja nyerteseinek

Több mint 560 000 Ft értékű Billingo előfizetés Az Év Webshopja nyerteseinek

Hírek, 2019-09-30

2019-ben is megrendezték Az Év Webshopja online versenyt, amelynek támogatói között idén a Billingo online szá…

ÚJDONSÁG: elérhető a Billingo-Quick összekapcsolás

ÚJDONSÁG: elérhető a Billingo-Quick összekapcsolás

Hírek, 2019-09-24

Újabb hasznos és fontos lehetőséget kaptak a Billingo felhasználói, a számlázó program fiókjai ugyanis egy úja…