Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Visszatérő vásárlókra vágysz? …
Tippek - 2019.05.30. - 3 p. olvasás

Visszatérő vásárlókra vágysz? Forradalmasítsd céged számlázását Billingóval!

Ugye Te is szeretnél minél több visszatérő vásárlót? Akkor azt már biztosan tudod, hogy minden egyes „érintkezési ponton” a lehető legjobb minőséget kell hoznod. A weboldaltól kezdve a fizikai üzlet megjelenésén és a vevőkkel való kommunikáción át egészen a számlázásig. Elég egyetlen hiba, egyetlen negatív élmény és az emberek elfordulhatnak cégedtől. Most megmutatjuk a Billingóval, hogyan teheted rendbe a számlázási folyamatokat és szerezhetsz elégedett, visszatérő vásárlókat.

Visszatérő vásárlókra vágysz? Forradalmasítsd céged számlázását Billingóval!

Teljes körű ügyfélélmény az elsőtől az utolsó lépésig

A bevezetőben is említett teljes körű ügyfélélmény elengedhetetlen része az egyszerű és gyors fizetési, számlázási folyamat.

Az ugyebár teljesen egyértelmű, hogy a vásárló valószínűleg többé nem tér vissza egy olyan üzletbe, ahol például:

  • a szakeladónak fogalma sincs a feltett kérdésről
  • csak óriási macera árán találja meg a hirdetett terméket és fél órát kell sorban állnia a kasszánál
  • az online fizetéssel, saját adatok megadásával kell bajlódnia és a számlára várnia

A Billingóval utóbbiak biztosan nem okoznak majd problémát, hiszen ezeket hatékonyan és gyorsan letudhatja mind az eladó, mind a vásárló.

A vásárlók könnyedén előkereshetik számláidat

A garancia miatt a számlák jó részét sokan akár évekig megőrzik, viszont előkeresni őket néhány hónap elteltével már komoly kihívást jelent. A Billingóval ebben is segíthetsz vásárlóidnak, hiszen egyfelől saját logóval láthatod el a számlákat, így azonnal felismerik majd őket. Vagy küldhetsz akár e-számlákat is, amelyeket akár okostelefonról is bármikor megtalálnak majd másodpercek alatt.

Gyors és hatékony ügyfélszolgálattal a még elégedettebb vevőkért

A villámgyorsan előkereshető számlák nemcsak a vevőknek, hanem a cégednek is komoly előnyt jelentenek. Amelynek köszönhetően ismét csak a vásárlók kedvében járhatsz. Gondolj csak bele! Mennyire hatékonnyá varázsolhatod az ügyfélszolgálatot, ha a Billingóból néhány kattintással, másodpercek alatt elővarázsolhatod az adott kérdéshez tartozó számlákat. A gyors ügyintézés és pontos tájékoztatás után pedig a többség biztosan szívesen visszatért majd hozzád.

Kényelmes és változatos fizetési megoldások, amihez bárki szívesen visszatér

A tapasztalatok azt mutatják, hogy online megrendelések esetében a vevők számára fontos szempont, hogy többféle fizetési mód közül válogathassanak. Mivel a Billingo képes kezelni a bankkártyás fizetési formát is, így ez sem állhat közéd és a hűséges vásárlók közé.

Precíz számlázás idegesítő és időrabló hibák nélkül

Az sem éppen hátrány, hogy a kézi számlákkal ellentétben a Billingóval szinte nullára csökkentheted az idegtépő adminisztrációs hibák esélyét. Ezektől a legtöbb vásárló általában kikészül. Várakozni senki nem szeret, főleg nem olyan apróságok miatt, mint egy hibásan kiszámlázott termék vagy elírt ár.

A Billingóba feltöltheted saját termék- és partneradataidat, amelyeket bármikor átvehetsz néhány kattintással, mikor számlázol. A céged adatait egyébként az Opten adatbázisából is könnyedén behúzhatod a számlákra. Így búcsút intehetsz a kellemetlen hibáknak és sokkal precízebb szolgáltatást nyújthatsz.

Több időt és figyelmet fordíthatsz a vevőkre

Azt még nem is említettük, hogy a rengeteg megspórolt időt olyan vevőkapcsolati vagy egyéb fejlesztésekre fordíthatod, amelyek nagyban növelik a vevők elégedettséget. És ezzel együtt persze annak az esélyét, hogy újra nálad vásárolnak majd.

Kiemelt figyelem és törődés minden egyes vásárlónak

Ugye számodra is fontos, hogy vásárlóidat igényes környezetben szolgálhasd ki legyen szó akár fizikai üzletről, webáruházról vagy egy szimpla weboldalról. Elvárod a kollégáidtól, hogy megjelenésük és fellépésük sugallja a céged által megtestesített profizmust és hozzáállást? Akkor mutasd meg ugyanezt a számlákon is!

A Billingóbál stílusos, látványos számladizájnok közül válogathatsz, amely egyfelől sokkal elegánsabb megoldás, mint egy papírdarabot megírni a szemük előtt. Másfelől pedig érzik majd, hogy fontosak számodra, hiszen az utolsó mozzanatig kiemelkedő minőségű figyelmet és szolgáltatást élvezhetnek. Egy ilyen helyre Te is szívesen visszatérnél, igaz?

Akkor kezdj Billingózni és fedezd fel a szuper kényelmes és villámgyors számlázás élményét egy hónapig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálj a Billingóra most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés